Yazılım Affinity Suite 1,159 TL

Deneme versiyonunu denemiştim, ama Photoshop’tan sonra bir tuhaf geldi, bir türlü alışamadım. Uzun süre kullananlar varsa, alışması çok zor oluyor mu? Arada çok büyük farklar ya da eksiklikler var mı?

Biraz kullandım ve alıştım sayılır, yerleri baya farklı ama en fazla 1-2 haftada alışılacak gibi. Şu an Adobe'nin zamsız fiyatıyla bile 2-3 ay'a 1000TL vermek yerine bunu almak çok daha mantıklı duruyor.

Son düzenleme:
Tekli fiyatlar da iyiymiş. Birkaç ay önce indirdim ama kullanmamıştım, 2 ay süresi daha var. Kampanya ne zaman bitiyor ki? Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

1730318699216.png

Tekli fiyatlar da iyiymiş. Birkaç ay önce indirdim ama kullanmamıştım, 2 ay süresi daha var. Kampanya ne zaman bitiyor ki? Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Eki Görüntüle 2341083
Aynı durumdayım aslında, 1.000 TL çok değil ama boş yere para vermek de istemiyorum. Tekli lisansı ben de düşündüm, ama ileride macOS'ta da kullanmam gerekirse diye kararsız kaldım. Almazsam da pişman olurum gibi geliyor ama bir türlü karar veremiyorum.

Aynı durumdayım aslında, 1.000 TL çok değil ama boş yere para vermek de istemiyorum. Tekli lisansı ben de düşündüm, ama ileride macOS'ta da kullanmam gerekirse diye kararsız kaldım. Almazsam da pişman olurum gibi geliyor ama bir türlü karar veremiyorum.
Amerika fiyatı 5.600 TL'ye denk geliyor şu an.
Bize özel bir fiyatlandırma var gibi : )

Amerika fiyatı.PNG

Biraz önce baktığımda redditde bir kaç kişiye de email ile indirim geldiğini görmüştüm 30$ falandı sanırsam, onlarda da aynı fiyata geliyor yaklaşık olarak.
Upgrade bildirimi olabilir iyi bakmak lazım. Sıfır fiyatı olmayabilir o.
V1 kullancılarına V2’ye güncellemek için mail attıklarını gördüm ben de

Upgrade bildirimi olabilir iyi bakmak lazım. Sıfır fiyatı olmayabilir o.
V1 kullancılarına V2’ye güncellemek için mail attıklarını gördüm ben de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu görmüştüm. V1 kullanıyordum demiş ama V2 $30 demiş, bilemiyorum.

Paylaşım için teşekkür ederim. Çıktığından beri takip ettiğim bir yazılım. Fiyat uygundu satın aldım. Bu kıvamda bir de video düzenleme yazılımı önerirseniz tadından yenmez.

Paylaşım için teşekkür ederim. Çıktığından beri takip ettiğim bir yazılım. Fiyat uygundu satın aldım. Bu kıvamda bir de video düzenleme yazılımı önerirseniz tadından yenmez.
Davinci’nin ücretsiz sürümünü denediniz mi?
Bazılarına yetiyor bazılarına yetmiyor işe göre bakmam incelemek lazım.

Video için Davinci Resolve Studio öneriyorum, evet fiyat biraz yüksek ama bir kere alıyorsunuz ve ömür boyu tüm güncellemelerden faydalanıyorsunuz.

2. Önerim, eğer Mac kullanıyorsanız eğitim indirimi ile Final Cut Pro almak mantıklı,
5 program tek pakette baya uyguna geliyor

Davinci Resolve'un ücretsiz versiyonu bile muhtemelen beklentilerinizi aşacaktır. Video düzenleme, color grading/correction, ses düzenleme özellikleri ücretli rakiplerine göre çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı