Yazılım Affinity Suite 1,159 TL

V1'den V2'ye 210TL'ye upgrade ettirdiler özel mail atıp. V1'de iOS ve Mac sürümleri de yoktu elimde sadece Windows sürümlerini almıştım Suite olarak. Onu da indirimde almıştım uyguna gelmişti ama hatırlamıyorum çok oldu. V3'e geçerken böyle bir indirim yaparlar mı bilmiyorum. Resmen iOS ve Mac sürümü bedavaya gelmiş oldu. Normalde indirimle iOS Affinity Designer anca bu fiyata iniyodu.

Son düzenleme:
Programı biliyor musunuz? Eğitim için pek kaynak bulamadım da, siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?

Programı bilmiyordum , bu başlıkta gördüm.

Adobe serisi çok pahalı olmaya başladı.

Bana lisanslı fotoğraf düzenleme programı lazımdı araştırmadan satın aldım.
Satın aldıktan sonra araştırdığımda iyi ki almışım dedim.
Bu fiyata ömür boyu üç program + ek olarak ipad ve mac sürümleri var.
Aslında ileriye dönük yatırım yapmış oldum.
Yüksek ihtimal,gelecek yıllarda Adobe kalitesine ulaşacak gibi gözüküyor.

Resmi Youtube Kanalı :

Adobenin 2-3 aylık fiyatına alınabiliyor; fiyatı gerçekten çok iyi bence. Başta ben de alışamamıştım, ama şimdi kullandıkça iyice alıştım. Özelliğini bulamazsanız, YouTube'da özelliğin ismini yazıp arayarak rehber tarzında videolar ile öğrenebilirsiniz.

Başlığı güncelleyebilirsiniz, Affinity yüzde 50 indirimde. Bir süredir bu indirimi bekliyordum alıp geçtim çok iyi fiyat.

Başlığı güncelleyebilirsiniz, Affinity yüzde 50 indirimde. Bir süredir bu indirimi bekliyordum alıp geçtim çok iyi fiyat.
Ekran Resmi 2024-11-20 19.17.14.png

Daha ne kadar inebilir derken inmeye devam ediyor.
Kendi adıma üzüldüm ama bundan sonra alacak arkadaşlar için sevindim.

6.000'den 3.000'e inmişti
Uzun zaman 3.000'de kaldı.
3.000'den 1.159'a indi
Şimdi de 580 ₺ (black friday)

Şu an Avrupa fiyatı 3.200 ₺ yine de iyiyiz bence : )

Avrupa Fiyat.png

Belli bir süre kullandım açıkcası ara yüzüne bir türlü alışamadım. Yapmak istediğim işlemi bulamıyorum, CS6 ve Illustrator'a alışmışız yada onların panelleri daha kolay. Eğer alışabildiyseniz ve rahatsız program güzel, fiyatı da aynı şekilde. Ben almaktan vazgeçtim :/
Yeni fiyatı görünce içimden gelen ses al diyo ama hala alışabilmiş değilim. Çok çok iyi fiyat ama kullanımı çok zor geliyor, istediğim şeyleri çok uğraşlar ve araştırarak bularak yaıyorum. Her şey için teşekkürler Affinity :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı