Yazılım Affinity Suite 1,159 TL

Açıkcası Photoshop CS6 ve Illustrator kullanmış biri olarak programlar güzel. AIışmak gerekiyor elbette, fiyatı ve sadece bir kere alman yeterli olması çok iyi. Çakma yada daha çok para verileceğine kullanılabilir, gönderi için teşekkürler.

Not: Türkçe dil desteği bulunmuyor.
Belli bir süre kullandım açıkcası ara yüzüne bir türlü alışamadım. Yapmak istediğim işlemi bulamıyorum, CS6 ve Illustrator'a alışmışız yada onların panelleri daha kolay. Eğer alışabildiyseniz ve rahatsız program güzel, fiyatı da aynı şekilde. Ben almaktan vazgeçtim :/

Affinity 3 çıktığında ücretsiz güncelleme desteği devam edecek mi acaba? Destek devam edecekse alacağım. 🧐
Evet yükseltme için ücret istiyorlar. Ancak elinizdeki sürümü ömür boyu kullanabilirsiniz.
Yükseltme de çok sık olan bir şey değil, V1 Temmuz 2015'de çıktı V2 ise Kasım 2022'de çıktı
Şu an güncel olarak V2.5'deyiz, bence V3'e daha var ama kesin bilemeyiz

Geçtiğimiz aydan beri takip ediyorm fiyatını, geçen ay da aynı fiyattaydı ben de yerel fiyatlandırma diye düşündüm. Her black friday dönemi indirim yapıyorlarmış, yurtdışında da henüz indirim görmemiş. Geçen sene kasım ayı içerisinde yüzde 40 indirim olmuş, bu sebeple ben bekliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı