Allah razı olsun bende satın aldım.
Ek olarak video işleme programları da olsaydı tadından yenmezdi![]()
Belli bir ücret ile yükseltme yapabiliyorsunuz diye biliyorum.Affinity 3 çıktığında ücretsiz güncelleme desteği devam edecek mi acaba? Destek devam edecekse alacağım.![]()
Belli bir süre kullandım açıkcası ara yüzüne bir türlü alışamadım. Yapmak istediğim işlemi bulamıyorum, CS6 ve Illustrator'a alışmışız yada onların panelleri daha kolay. Eğer alışabildiyseniz ve rahatsız program güzel, fiyatı da aynı şekilde. Ben almaktan vazgeçtim :/Açıkcası Photoshop CS6 ve Illustrator kullanmış biri olarak programlar güzel. AIışmak gerekiyor elbette, fiyatı ve sadece bir kere alman yeterli olması çok iyi. Çakma yada daha çok para verileceğine kullanılabilir, gönderi için teşekkürler.
Not: Türkçe dil desteği bulunmuyor.
Evet yükseltme için ücret istiyorlar. Ancak elinizdeki sürümü ömür boyu kullanabilirsiniz.Affinity 3 çıktığında ücretsiz güncelleme desteği devam edecek mi acaba? Destek devam edecekse alacağım.![]()
Programı biliyor musunuz? Eğitim için pek kaynak bulamadım da, siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?Allah razı olsun bende satın aldım.
Ek olarak video işleme programları da olsaydı tadından yenmezdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.