Afterburner ekran kartını ve işlemciyi görmemeye başladı

can1010

Kilopat
Daha dün çalışırken şimdi CPU ve GPU görmüyor. Güncelledim, değişen bir şey olmadı.

not: Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor.

Çöüzümü konudan 2dk sonra buldum Enable low-level OI driver seçeğini kaldırınca düzeliyor.

Beyler sağ altta arka plandaki uygulamalara baktığınızda eğer "Riot Vanguard" isimli açık bir program varsa o sürekli bunları engelleyebilir. Otomatik olarak bilgisayar açıldığında açılır ve kapattıktan sonra yeniden başlatma yapmadan tekrar açamazsınız yani Valorant oynamak isterseniz bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekli.

nasıl kapatırım bu vanguardı yardım edebilirmisin ?

Evet bende kapalı ama çıkmıyor CPU sıcaklığı hepsi gözüküyor bir o gözükmüyor nasıl yaparım yardım edebilir misin sana zahmet kanka be 2 gündür uğraşıyorum

Driver'larınızın ve Afterburner'ın güncel olduğuna emin olup tekrar dene.

CPU sıcaklığı sıkıntısı çözmeyi başardım. Önce AIDA64 programını indirip Dosya>Tercihler>Harici Uygulamalar>Paylaşılan Belleği Etkinleştiri açın. Arından Afterburner izleme sekmesinden "Aktif donanım izleme grafiği"nin yanındaki üç nokta sekmesinden aida64.dll etkinleştirin. Devamında zaten CPU Temperature seçeneği ile halledebiliyorsunuz.
Edit:AIDA64 arka planda çalışmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…