Afyon'da nasıl bir lise hayatı var?

Ahmet3636

Femtopat
Daha fazla  
Hocam biz Afyon'a yeni taşındık ve liseye başlayacağım. İlde birçok tanıdığım var ve öncesinde de çoğu yerini gezmiştim. İli sevdim, ama lise hayatına dair kuşkularım yok değil. Orada lise hayatı nasıl? Neler yapmam gerekir?(gireceğim lise ya süleyman demirel fen lisesi ya da kamil miras Anadolu lisesi olacak)

Hocam biz Afyon'a yeni taşındık ve liseye başlayacağım. İlde birçok tanıdığım var ve öncesinde de çoğu yerini gezmiştim. İli sevdim, ama lise hayatına dair kuşkularım yok değil. Orada lise hayatı nasıl? Neler yapmam gerekir?(gireceğim lise ya süleyman demirel fen lisesi ya da kamil miras Anadolu lisesi olacak)

Hocam her şehirde olduğu gibi iyi liselerde keko tiplerin olacağını sanmıyorum ama Afyon'da keko tarzı insan sayısı fazla diyebiliriz gidiceğiniz lise iyi nitelikli olduğu için eğitimi ve ortamının güzel olduğunu düşünüyorum bende 7 sene Afyon'da yaşadım.

Lise hayatı ortaokul 2 gibi bi şey zaten pek bi fark yok. Yazdıkların afyonun en iyi liselerinden kesinlikle memnun kalırsın gerek ortam gerek öğretmenler olsun.

Hocam her şehirde olduğu gibi iyi liselerde keko tiplerin olacağını sanmıyorum ama Afyon'da keko tarzı insan sayısı fazla diyebiliriz gidiceğiniz lise iyi nitelikli olduğu için eğitimi ve ortamının güzel olduğunu düşünüyorum bende 7 sene Afyon'da yaşadım.
Keko ne alaka hocam yapmayın ya afyonluyum keko sayısı öyle dediğiniz kadar fazla değil yöruk koylu cocuklar var hep.

Hocam ben yaşadığım süre boyunca hep öyle tipler gördüm okulumda dışarıda.

Lise hayatı ortaokul 2 gibi bir şey zaten pek bir fark yok. Yazdıkların Afyon'un en iyi liselerinden kesinlikle memnun kalırsın gerek ortam gerek öğretmenler olsun.

Keko ne alaka hocam yapmayın ya afyonluyum keko sayısı öyle dediğiniz kadar fazla değil yöruk koylu çocuklar var hep.

Allah'tan etliye sütlüye karışmayan biriyim yoksa kaç kere dayak yerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı