Age of Empires 4 Çıkış Tarihi Açıklandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.951
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Age of Empires 4 çıkış tarihi

Age of Empires 4 çıkış tarihi Xbox ve Bethesda’nın E3 2021 konferansında açıklandı. Forza Horizon 5‘ten Starfield‘a,STALKER 2‘den Battlefield 2042 oynanış videosunda kadar birçok duyuruya ev sahipliği yapan Xbox ve Bethesda konferansında, ayrıca Age of Empires 4 çıkış tarihi de duyuruldu. İlk günden Xbox Game Pass’e eklenecek olan oyunun çıkış tarihi de 28 Ekim 2021 […]

Devamı: Age of Empires 4 Çıkış Tarihi Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Bence işin kolayına kaçmışlar. Sizden beklediğimiz farklı bir dönemde geçmesiydi. Fragmanda AOE 2 hikayesini kopyala yapıştır yapmış gibi duruyor. 1. ve 2. Dünya Savaşı'nı konu alan bir oyun bekliyordum. Karşıma gelen ise AOE 2'nin farklı bir oyun motorunda yapılmış hali. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
 
2000 senesinden bu yana aktif oynayan bir Age of Empires hayranı olarak, Age of Empires 3'teki gibi hayal kırıklığına uğradım. Mobil oyunlara benzetmişler ki Age of Empires oyuncusunun işi grafikle değil, mekanikledir. Ama alacak mıyım? Elbette. Umarım ben haksız çıkarım da müthiş bir oyun olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite yıllarımda internet kafelerini kapatıp saatlerce oynadığımız şahane oyun AOE II. Bu büyük mirası AOE III ile hiç eden microsoft sanırım ders almış gibi gözüküyor.

Haydi hayırlısı bakalım.
 
Yıllardır bekliyorum grafikler zerre derdim değil sadece HUD kısmı karışık olması 2. oyuna benzesede olur ve inannılmaz çeşitlilik gelsin 3.oyundaki tren mesela güzeldi
Umarım iyi çıkar ama PC açmayacak kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı