Age of History 3 vs Hearts of Iron 4

immortalcraft

Centipat
Daha fazla  
Age of History 3 mü Hearts of Iron 4 mü? History 3 alacaktım ama bir forumda 3 alacağına herats of ıron 4'ü al gibi bir şey yazılmış acaba hangisi daha iyi fiyat performans açısındanda eleştiri yaparsanız sevinirim...

Age of History 3 mü Hearts of Iron 4 mü? History 3 alacaktım ama bir forumda 3 alacağına herats of ıron 4'ü al gibi bir şey yazılmış acaba hangisi daha iyi fiyat performans açısındanda eleştiri yaparsanız sevinirim...

HOI4 açık ara türünün en iyisi. Eğer ilk defa bu tür bir oyun oynayacaksanız başlangıç için AoH 3 daha ideal. HOI4 biraz fazla karışık gelebilir.

AoH serisi genel olarak bir süre tekrara düşen ve uzun süreler boyunca oynayınca aşırı sıkılmana sebep olabilecek bir oyun serisi maalesef. Onun yerine bence doğrudan HOI4 oynamaya başlaman daha iyi olur. Çok alakaları yok zaten 2 oyunun. Önce şunu oynayayım sonra diğerine geçerim demeke yerine paranı boşa harcama HOI4 öğrenebileceğin tonlarca Türkçe rehber birikti son yıllarda. Ancak itiraf edeyim hesapta 650 saatten fazla HOI4 süresi var hala daha yeni şeyler öğreniyorum her girdiğimde. Oyunun tek sıkıntısı yapımcı Paradox'un her yeniliği DLC ile satması. DLC'leri çok güzel yapıyor namussuzlar ama işte bize gelişi biraz pahalı oluyor malum:)

HOI4 açık ara türünün en iyisi. Eğer ilk defa bu tür bir oyun oynayacaksanız başlangıç için AoH 3 daha ideal. HOI4 biraz fazla karışık gelebilir.

Daha yeni indirime girdiği için AoH 2'yi almıştım 1-3 tur falan oynadım.

Daha yeni indirime girdiği için AoH 2'yi almıştım 1-3 tur falan oynadım.

Yani evet yeni başladım sayılır bu tarza ve daha önce de AoH 2'nin Lite versiyonunu oynadım mobilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı