İnsanların her problem durumunda ''psikiyatriye, psikoloğa git'' demesini pek doğru bulmuyorum. Psikiyatride sana ilaç verecek, ee? o problemi yenmek yerine sana unutturucak ve seni rahatlatacak kimyasallar verip beynini kandıracak. İnsanın en iyi doktoru kendi zihnidir. Açıkçası hiçbir zaman senin kadar aşk arayışı içinde bulunmadım veya problem etmedim. Çünkü böyle bir beklentim olmadı. Aşk denilen şeyin aranarak bulunabilen bir şey olmadığına inanıyorum. Bence bunun kendi gözünde büyüttüğün kadar büyük bir şey olmadığını anlamalısın. Önemli şeyler, evet ama depresyona girilebilecek kadar mı? kesinlikle hayır. Hatta yanlış anlama, bu tarz konuları hayatını önemli derecede etkileyecek sorun haline getiren insanlar bana çok şımarık, küçükken ağlayınca istediği alınan bir büyüme tarzıyla yetişmiş insanların saçma problemleri gibi geliyor. Sana en büyük önerim böyle bir konuda beklentin olmasın. Bana kalırsa büyük hayallerin dışındaki şeylerden hiçbir şekilde beklentin dahi olmasın, eğer öyle olursa böyle şeylere üzülür, takılırsın. Senin problemlerinin belki yüzlerce katı daha fazla şeyi görüp, yaşadım. Depresyona falan da girmedim, çünkü o konuda takılı kalmadım. Kendine bir uğraş bulabilirsin. Bu basketbol, yüzme veya fitness olabilir.