Agresif Davranışlar ve Yalnızlık

Decla

Centipat
Daha fazla  
Günlük hayatımda çok agresif ve yalnız biriyim. Mesela okula gidiyorum okula gidene kadar okula küfür ediyorum, sınıfa giriyorum sınıftakilere küfür ediyorum. Eve gelince çok sakin biriyimdir ama evde de kendimi çok yalnız hissediyorum. Bunu nasıl giderebilirim? Evdeyken başım nedense yalnız kaldığım anlarda çok ağrıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük hayatımda çok agresif ve yalnız biriyim. Mesela okula gidiyorum okula gidene kadar okula küfür ediyorum, sınıfa giriyorum sınıftakilere küfür ediyorum. Eve gelince çok sakin biriyimdir ama evde de kendimi çok yalnız hissediyorum. Bunu nasıl giderebilirim? Evdeyken başım nedense yalnız kaldığım anlarda çok ağrıyor.
Oyun oyna. Kafanı dağıtırsın ve sosyalleşirsin.

Hobi lazım sana.gitar çalmaya çalış spora git dövüş sanatı öğren dil kursuna yazıl fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeyi öğren daha sayarım ama kısacası uğraş bulman gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı