AGT Kurye deneyimim

Bursa Yıldırım'da yaşıyorum. Öyle köy falan da değil şehrin en dolu yerlerinden biri. 16 Eylül tarihinde teslim edilmesi gereken kargolarım hala teslim edilmeyi geçtim dağıtım bölgesine sevk edilmiş bile değil. Amazon AGT gibi ucube kargo firmasıyla anlaşmasını iptal etmediği takdirde artık alışveriş yapmam. Giderim Hepsiburada'dan alırım. Ertesi gün Hepsijet ile hızlıca geliyor.

Amazon da Amerika'daki gibi kendi kargo şirketini kursaydı işler farklı olabilirdi. En azından Kolay Gelsin ile devam etmeliler.

hocam iyi getirmişler bari
Geldi ya.
Yurtdışından ürün aldım geçen gün. Ebay üzerindeki bazı satıcılar direk Türkiye'ye gönderim yapmadığı için aracı bir firma ile ürünü Türkiye'ye getirdim. Amerika'dan ürün yaklaşık 2 haftada geldi.

Papara kartım ise 6 ayda geldi :D.

6. ayın 10'unda verdiğim Papara Black card sipraişim hâlen kuryenin elinde, siz düşünün ne kadar rezil bir firma olduğunu

1 ay sonra SIM kartımı getirdiler. Köyde olduğum için imza da atamadım. Gerçi sipariş verdiğim zaman internete ihtiyacım vardı o yüzden internetten hat almıştım. İyi ki ben evdeyken gelmemiş. Şu an SIM kartı nerede bilmiyorum. Umurumda da değil. 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı