AI ile yapılan prompt sitesi nasıl olmuş?

Ne demek, her zaman. Site şu an hâlâ yapım aşamasında, yani kesinleşmiş nihai hâli değil. Sizin gibi kullanıcıların geri bildirimleriyle siteyi son hâline ulaştırabileceğimi düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Bu arada site hala çalışmıyor, arkadaşın aldığı uyarıyı alıyorum. F5 yaptım bir çok kez.

Bu arada site hala çalışmıyor, arkadaşın aldığı uyarıyı alıyorum. F5 yaptım bir çok kez.
1765462397314.png

Uyarınız için teşekkür ederim. Tam olarak ne yaptığınızı biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Çünkü ben hem tek model seçeneğinde hem de karşılaştırmada denediğimde yanıt alabildim.

Auth bariyeri olmazsa herkes senin sistem uzerinden anonim prompt olusturabilir, bu da riskli bir durum.

Obfuscation ve Lang ayarlari olmadigi icin frontend tarafinda iyilestirme sart:

Ek olarak backend tarafinda da modeller sequential cagiriliyor buyuk ihtimalle.

1765475268973.png

Basit bir prompt icin ~20+ saniye bekleniyor, bu - tum modellerin suresinin toplamindan fazla. Halbuki max en uzun suren generation kadar beklemeli kullanici. Paralelize etmen gerekiyor dogru sekilde.

Hatta her modelin cevabi hazir oldugunda alinsa daha guzel olur.

AI 'a prompt urettirip, promptu da yine gidip AI a verip content generate ettirmek ne kadar makul bir is modeli onu da bilemedim acikcasi.

Auth bariyeri olmazsa herkes senin sistem uzerinden anonim prompt olusturabilir, bu da riskli bir durum.

Obfuscation ve Lang ayarlari olmadigi icin frontend tarafinda iyilestirme sart:

Ek olarak backend tarafinda da modeller sequential cagiriliyor buyuk ihtimalle.

Eki Görüntüle 2619897

Basit bir prompt icin ~20+ saniye bekleniyor, bu - tum modellerin suresinin toplamindan fazla. Halbuki max en uzun suren generation kadar beklemeli kullanici. Paralelize etmen gerekiyor dogru sekilde.

Hatta her modelin cevabi hazir oldugunda alinsa daha guzel olur.

AI 'a prompt urettirip, promptu da yine gidip AI a verip content generate ettirmek ne kadar makul bir is modeli onu da bilemedim acikcasi.
Şu an gerçekten MVP’yi canlıya alıp kullanıcı geri bildirimi toplama aşamasındayım hocam. Yazdıklarınız teknik olarak oldukça yerinde; hem auth tarafını, hem çağrıların paralel hale getirilmesini hem de frontend’deki obfuscation/dil ayarlarını bir sonraki iterasyonda özellikle önceliklendireceğim.
“AI’a prompt ürettirip, sonra o promptu tekrar AI’a verip içerik üretmek” konusunda da haklısınız hocam fakat inanın bu konuda zorlanan çok fazla kullanıcı var. Benim sitem de tam olarak bu noktada, o kişilerin işini kolaylaştıracak bir araç olarak tasarlandı.
Şu an hâlâ yapım aşamasında, vakit buldukça üstüne bir şeyler eklemeye çalışıyorum ve açıkçası çok ileri seviye bir yazılımcı değilim. Mesleğim maliye. Buna rağmen hem kendi ihtiyacımdan hem de benzer sorun yaşayanların ihtiyacından yola çıkarak bu projeyi geliştirmeye çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı