Aile baskısı

Hocam test kitabı nasıl yetiştiriyorsunuz.
Yeni nesil soru az çıkıyor ve önüne çıkarsa zorlanmıyorsun. Önemli olan klasik ama zor olan sorular. AYT, TYT, ALES veya LGS; hepsinde var.

Hocam yeni nesil zor diğilmiş geçen gün okulda deneme yaptılarmatematik Full yeni nesil ve ben okulda (6. sınıflar içinde ) birinci olmama rağmen 4 yanlış yaptım. Hocam yeni nesil kolay soru yok artık klasik arıyoz her köşede

Son düzenleme:
Günlük minimum 300 soru çözmezsem bırakmıyorlar, biraz TV izlemek için otursam hemen söyleniyorlar.
Ara tatil yaklaştı, bari 1 hafta serbest olayım diyorum, oyun oynamama vb. izin vermiyorlar, dediklerine göre ara tatilde 600 soru çözecekmişim (günlük).
Sizce ne yapmalıyım? Sınavlardan önce motive etmek yerine tehdit ediyorlar.

Bende de aynı. Motive değil tehdit ediyorlar. Sen yapamazsın. Meslek lisesine gidicen. Sanayiye gidicen. Falan diyorlar.

Günlük min. 300 soru çözmezsem bırakmıyorlar, biraz TV izlemek için otursam hemen söyleniyorlar.
Ara tatil yaklaştı, bari 1 hafta serbest olayım diyorum, oyun oynamama vb. izin vermiyorlar, dediklerine göre ara tatilde 600 soru çözecekmişim (günlük).
Önce tatlı tatlı uyar, olmuyorsa kabalaşmaya başla. Günde 300 soru çözdüğünde bile bırakmadıklarına göre, ben olsam böyle yapardım.

Günlük minimum 300 soru çözmezsem bırakmıyorlar, biraz TV izlemek için otursam hemen söyleniyorlar.

Son gün birkaç video izleyerek 366 almıştım bu kadar kasmanıza gerek yok. 100-150 soru ideal bence
Bende de aynı. Motive değil tehdit ediyorlar. Sen yapamazsın. Meslek lisesine gidicen. Sanayiye gidicen. Falan diyorlar.

Meslek liseleri sandığınız kadar kötü değil. ODTÜ gibi çok yüksek hedefleriniz yoksa gayet güzeldir meslek liseleri. Çok büyük hedefim olmasa kesinlikle mesleğe giderdim.

Son gün birkaç video izleyerek 366 almıştım bu kadar kasmanıza gerek yok. 100-150 soru ideal bence.

Meslek liseleri sandığınız kadar kötü değil. ODTÜ gibi çok yüksek hedefleriniz yoksa gayet güzeldir meslek liseleri. Çok büyük hedefim olmasa kesinlikle mesleğe giderdim.

Son gün birkaç video izleyerek 366 almıştım bu kadar kasmanıza gerek yok. 100-150 soru ideal bence.

Hocam kusura bakmayında siz yaşadığım berbat ilçedeki meslek lisesini görün bakayım böyle konuşabilyonuzmu. Hergün Bi bıçaklama olayı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı