Aile baskısı

Bu açtığın konuyu ailene göster anlayış göstereceklerine inanıyorum çözersiniz beraber eğer olmazsa anlayış göstermezlerse sen yalan söylüyorsundur.

Belki sorun sendedir?

Dünyadaki tek servet ailedir, paradan ve kudretten daha önemlidir. Onlar seni hiç sevmese de neler yaparsa yapsınlar senin onlara şefkatle yaklaşmalısın.

Hocam iyi bir aileye sahip olduğun için inan bana çok şanslısın. Herkes aynı durumda olamıyor maalesef. Sana her gün psikolojik şiddet uygulayan, Manupile eden, senin hayatını kısıtlayan bir ailen olunca onlar servet değil bir yabancıdan bile uzak geliyor insana. Kendi başıma olduğumda eskiden hayatımın olmadığını fark ettim ben.
 
10 yıl boyunca hiç çalışmadın?

Ne bekliyorsun o zaman?

Sanırım arkadaş bir mucize bekliyor. Hocam kusura bakma ama çalışmamışsan senden bir şey olmaz demekte haklılar. Ben ders çalışmayıp da fen lisesi kazanan gidip iyi bir doktor mühendis olan görmedim (zenginler ve "soylu" aileleri hariç)
 
Bakın daha 1 dakika önce: Yatmayı düşünmüyor musun yarın okula ben mi gideceğim? Dedi. Ya cidden daha 1 dakika önce dedi bunu. Bazen o kadar sinir oluyorum ki...
Biraz her şeydem nem kapıyormuşsun gibi geldi bana. Ne var bunda saat gerçekten de geç özellikle 12-13 yaşında ertesi gün okulu olan biri için. 23 yaşındayım, tek yaşıyorum 18 yaşımdan beri, ailemi ziyarete gittiğimde hala der annem geç oldu yat diye.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı