BtuhnEf
Hectopat
Daha fazla
Aman aman sakın. Bu konuya elimden geldiğince yardım etmek istiyorum bir animeci olarak.
Bir şey var demiyorum kardeşim. Belki babası yakıştıramıyor oğluna giydirmeyi. Herkesin düşünce yapısı farklı.Morla çok açık olmadığı sürece pembeyi ben de giyiyorum ne var bunda?
İyiymiş.Babam genelde Kurtlar Vadisi türü izliyor.
Kim olduğunu bilmiyorum Pinterest'te buldum.
16.
Aman kardeşim sen pembe mor giyme baban çeker vurur bir de.Babam genelde Kurtlar Vadisi türü izliyor.
16 yaşındaki birine bu kadar baskı yapılması normal değil sonuçta artık aklı başında bir çocuksun daha 18 yaşına gelmemiş olsan bile yine de kendi kararlarını verebilecek kadar aklın vardır. Çık babanın karşısına de ki baba ben artık 16 yaşındayım ve anime alt tarafı bir dizi türü bu benim için zararlı bir şey değil zaten benim için zararlı olsa izlemem tarzı bir şeyler de. Zaten babanın sana yani 16 yaşındaki birine bu kadar karışması bana biraz saçma geldi ona karşı gel bence(gaza getirme gibi niyetim yok) sonuçta 16 yaşındayım kendim karar veremez miyim bu kadar karışman normal değil falan de bence.
Babam genelde kurtlar vadisi türü izliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.