Zaten Türkiye'de iletişim maalesef zayıf,bunun sebebinin de psikolojik baskı kuran aileler olduğunu düşünüyorum.16 yaşındaki birine bu kadar baskı yapılması normal değil bence
Zaten Türkiye'de iletişim maalesef zayıf,bunun sebebinin de psikolojik baskı kuran aileler olduğunu düşünüyorum.16 yaşındaki birine bu kadar baskı yapılması normal değil bence
Ölünce gelen pişmanlık hissi.
Bence de değil ama dinlemiyorlar beni.
Moruk bırak şu mafya dizisini de gel eski sevgilim üvey kardeşim animesini izleyelim de. Seni anlar.
Yok yok böyle kılıç olmayacak en az pistol yoksa anlamaz.Bleach açacağım cehennemi yok etsin bari.
Bleach açacağım cehennemi yok etsin bari.
Yok yok böyle kılıç olmayacak en az pistol yoksa anlamaz.
Gym tek kurtarıcım.Psikologa git veya bir büyüğünden yardım al bence bu konuda. Veya en iyisi GO to gym bro bassss. En iyi psikolog gymdir.
Evet. Fan sub unuttu animeyi kimse de el atmıyor yazıcam discord'dan.Değil mi çok güzel anime İngilizce alt yazılı izliyorum Türkçe alt yazılısını çıkartmıyorlar.
Türkiye de iletişimin zayıf olmasının nedeni atalardan böyle görülmesi. Dedemden az çok bilirim babamlara onu yap şunu yap gibi komut vermekten başka bir kere bile oğlum/kızım nasılsın deyip hallerini hatırlarını sormamış. Saçma derecede sert ve anlayışsız bir baba tiplemesi var ülkemizde.Zaten Türkiye'de iletişim maalesef zayıf,bunun sebebinin de psikolojik baskı kuran aileler olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.