Yapacak birşey yok geçen sene 370 puansa bu sene 380-390 olur. 20 gün içinde pek birşey yapmanız mümkün değil.Korkutma değil benim ailem diğerleri gibi değil
Hayır temelim var ama mat sıkıntı diğer dersler iyi mat olmayınca hepsi batıyor
Yapacak birşey yok geçen sene 370 puansa bu sene 380-390 olur. 20 gün içinde pek birşey yapmanız mümkün değil.Korkutma değil benim ailem diğerleri gibi değil
Hayır temelim var ama mat sıkıntı diğer dersler iyi mat olmayınca hepsi batıyor
LGS sınavına gireceğim ve 8 ay boyunca hep kaçtım dersten, yani ders başına otursam bile az yapıp kaçtım. Bir türlü kendimi sıkamadım, yani şu ana kadar disiplinli bir hayatım olmamıştı ve bu sene ders çalışmam gerekince hep kaçtım sıkıya gelemedim ve netlerim istediğim liseye yetmiyor. Eğer LGS'de istediğim yere gidersem sıkıntı yok ama gidemezsem sanayiye verecekler. Bu, kesin, şaka falan değil ve sanayiye gitmek istemiyorum. Sınava 20 gün kaldı. Yapacağımı yapacağım ama sanayiye gitmek istemiyorum. Trol cevap yazmayın. Ne yapmalıyım?
Şimdi hocam siz 8 ay boyunca yattıysanız yapacak bir şey pek yok gibi ve bende senin gibiyim ama en azından dersi çok iyi anlayabiliyorum sanayi konusuna gelirsek sanayide çocuk işçi almıyorlar diye biliyorum (burada almıyorlar şimdi beni linçlemeyin)
Yatmak değil kendimii sıkamadım.
Hocam temeliniz var mı (yani konuları az çok biliyor musunuz)
Saat 8'de gidip çalışıp 18:00'da gelmek mi yoksa okula gitmek mi daha kolay? Dersinizi çalışın gitmezsiniz evinizde kalırsınız ama sınavı yapamazsanız çalışırsınız.LGS sınavına gireceğim ve 8 ay boyunca hep kaçtım dersten, yani ders başına otursam bile az yapıp kaçtım. Bir türlü kendimi sıkamadım, yani şu ana kadar disiplinli bir hayatım olmamıştı ve bu sene ders çalışmam gerekince hep kaçtım sıkıya gelemedim ve netlerim istediğim liseye yetmiyor. Eğer LGS'de istediğim yere gidersem sıkıntı yok ama gidemezsem sanayiye verecekler. Bu, kesin, şaka falan değil ve sanayiye gitmek istemiyorum. Sınava 20 gün kaldı. Yapacağımı yapacağım ama sanayiye gitmek istemiyorum. Trol cevap yazmayın. Ne yapmalıyım?
Yazmıştım temelim var beni mat batırıyor diğerleri idare eder.
Bu programı izleyin (program bana ait değildir) YouTube'dan alıntıdır LGS lise hocam.
Eki Görüntüle 1390954
Matematik olmadan da 400e kadar gelebilirsin. Fen ve Türkçe'nin katsayıları matematik ile aynı. Kafan matematiği almıyorsa bu açığını buradan kapatacaksın. Başka yolu yok maalesef. Üniversite sınavı değil ki defalarca gir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.