Aile evi hapishanesi

Arkadaş ergen kafasında ama ailesinin kıymetını er geç anlar da, o zamana ailesi kalır mı o bilinmez. O yüzden bu saşma düşünceyi at kafadan.

1 sene başka şehirde kendim evde yaşadım, tamam annem kadar güzel yemek yapamıyorum ama gerçekten çok rahattı, şu an bölüm değiştirdiğim için ailemle kalıyorum ama mümkün oldukça kısa sürede kendi evime çıkmak isterim. İstediğim saatte yemek yiyebilmek bile çok aşırı iyi bir durum. 21 yaşımdayım, arkadaşlarla oyuna girecek oluyoruz yemekten sonra geleyim falan muhabbeti yapıyorum hala :d Akşam saatlerinde dışarı çıkayım biraz dolaşayım bile diyemem açıkçası, etrafımda her şeye soru soran birileri olması beni çok rahatsız ediyor. Kimseye bir açıklama yapmadan yaşamak emin olun anne yemeğinden, baba harçlığından çok çok çok daha güzel bir durum.

1 sene başka şehirde kendim evde yaşadım, tamam annem kadar güzel yemek yapamıyorum ama gerçekten çok rahattı, şu an bölüm değiştirdiğim için ailemle kalıyorum ama mümkün oldukça kısa sürede kendi evime çıkmak isterim. İstediğim saatte yemek yiyebilmek bile çok aşırı iyi bir durum. 21 yaşımdayım, arkadaşlarla oyuna girecek oluyoruz yemekten sonra geleyim falan muhabbeti yapıyorum hala :d Akşam saatlerinde dışarı çıkayım biraz dolaşayım bile diyemem açıkçası, etrafımda her şeye soru soran birileri olması beni çok rahatsız ediyor. Kimseye bir açıklama yapmadan yaşamak emin olun anne yemeğinden, baba harçlığından çok çok çok daha güzel bir durum.
Hocam siz kendinize bakabileceğiniz yaştasınız arkadaş büyük ihtimal ergen.

büyük ihtimal ergen.

Bunu düşünmemiştim ama ilk sayfada biri üniversiteye gidince kıymetini anlayacaksınız falan yazmış ya biraz ona ithafendi benim yazım. Her gün makarna yiyorduk ama kafamız rahattı :d Arada bir kendimizi şımartıp sulu yemek denemeleri yapardık. Beni şu an her gün uyandırmayın dememe rağmen uyandırıyorlar mesela, ya da gece 3-4'te uyanık gördüklerinde sanki kötü bi şey yapmışım gibi kızarlar. Tabi herkesin ailesi böyle değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı