Hocam arkadaş 20 yaş üstü biri olsa zaten izin vermez diye düşünüyorum. Gücünün yetmeyeceğini düşünüyorum.
18 yaşından küçüğüm. Erkeğim.
Hocam arkadaş 20 yaş üstü biri olsa zaten izin vermez diye düşünüyorum. Gücünün yetmeyeceğini düşünüyorum.
Tahmin edilebiliyor hocam. Yaşınız büyük olsa size böyle şeyler yapılabileceğini sanmıyorum. 183'ü arayın diğer arkadaşların söylediği gibi. Yine de amcanız, dayınız, vesaire biliyor mu? Yada, örnek veriyorum; işten gelip durduk yere sizi dövüyor mu? Yoksa cidden bir şey yaptığınızda mı?18 yaşından küçüğüm. Erkeğim.
Sebepsiz yere mi yapıyor tüm bunları? Zira bazen kişilerde de sıkıntı olabiliyor, kaşınabiliyoruz tabiri caizse.![]()
Psikolog değilim, ya da sizin ne yaşadığınızı bizzat göremiyorum. Peki size sevgi gösterdiği oluyor mu? Doğum gününde örneğin sarılır, öper mesela?Sebepli olsa dahi yapılmaması gereken hareketler değil mi? 6-7 yaşlarından küçük çocuğa tokat atmanın sebebi ne olabilir ki? Konuşurken biraz üzerime gelmişti bende şakalaşır gibi çok da sert olmayan bir yumruk atmıştım. Öyle arkadaş arasında olur ya onun gibi. Göbeğine attım. Ondan sonra gelip tokat atmıştı. Kulak zarıma zarar gelmiş. Sadece bu değil zaten. Derslerimi boşladığımda da tokat atıyordu. Bir şeyler fırlattığı oluyordu bazen. Haklı mıdır bilmiyorum ama haklı olsa dahi onunla görüşmek istemiyorum.
Destek hattı en kesin çözüm olabilir ama destek hattını ararsanız babanızla aranızdaki tüm köprüleri yakmış olacaksınız.Sebepli olsa dahi yapılmaması gereken hareketler değil mi? 6-7 yaşlarından küçük çocuğa tokat atmanın sebebi ne olabilir ki? Konuşurken biraz üzerime gelmişti bende şakalaşır gibi çok da sert olmayan bir yumruk atmıştım. Öyle arkadaş arasında olur ya onun gibi. Göbeğine attım. Ondan sonra gelip tokat atmıştı. Kulak zarıma zarar gelmiş. Sadece bu değil zaten. Derslerimi boşladığımda da tokat atıyordu. Bir şeyler fırlattığı oluyordu bazen. Haklı mıdır bilmiyorum ama haklı olsa dahi onunla görüşmek istemiyorum.
Bir insana fiziksel veya psikolojik herhangi bir şekilde zarar verilmesinin geçerli bir sebebi olamaz. Korkarım ki sizde de şiddet uygulama potansiyeli var.Sebepsiz yere mi yapıyor tüm bunları? Zira bazen kişilerde de sıkıntı olabiliyor, kaşınabiliyoruz tabiri caizse.![]()
Üstte yazdıklarımı okumadınız gibi, ayrıca görüp görebileceğiniz en sakin ve saygılı kişilerden olabilirim sanırım.Bir insana fiziksel veya psikolojik herhangi bir şekilde zarar verilmesinin geçerli bir sebebi olamaz. Korkarım ki sizde de şiddet uygulama potansiyeli var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.