Kardeşinize vurduğunu belirttiğin halde neden hala size vurmuş gibi olayları anlatıyorsunuz? Vallahi kafam allak bullak oldu umarım arayı düzeltirsiniz.
Bana vurdu. Kardeşime vurduğu olay başkaydı. Dikkatli okursanız memnun olurum.
Kardeşinize vurduğunu belirttiğin halde neden hala size vurmuş gibi olayları anlatıyorsunuz? Vallahi kafam allak bullak oldu umarım arayı düzeltirsiniz.
Sen arayı düzeltmeye bak, tanıdığım herkesin babasıyla problemleri var kendim dahil, 23 yaşındayım ve küçükken karşı çıkmaz istediğini yapar içime atardım çünkü cahil olduklarını ve babamın ebeveynlerinin de iyi biri olmadıklarını biliyordum. Dediğim gibi kendi bağımsızlığını kazandığın zaman çekip gidersin.Bana vurdu. Kardeşime vurduğu olay başkaydı. Dikkatli okursanız memnun olurum.
Dostum adamı savunmuyorum!Kulak zarını patlatmış bir babadan bahsediyoruz daha ne saygısı şımarıklığı.
Hala anlamıyorsun.
Bu kadar abartmadan dedim dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.