Aile için Symbol mü Linea mı?

Sizin bir tavsiyeniz var mı?
Biraz kararsızım ama 70.000 - 80.000 TL arası bir 301 bakabilirsiniz, fena değil kullandık bizde. Ama Accent Blue'ya da bakabilirsiniz, gerçekten doğru mu bilmiyorum ama sadece 3 tane kronik sorunu varmış. Bu arızalar da şöyle: 1 - 2011-2013 arası modellerde arka süspansiyon sorunu, 2 - DCT otomatikleştirilmiş şanzıman, 3 - tork konvertörlü şanzıman'da fazla tüketim. Onun dışında başka bir kronik sorun veya arıza görmedim.

Biraz kararsızım ama 70.000 - 80.000 TL arası bir 301 bakabilirsiniz, fena değil kullandık bizde. Ama Accent Blue'ya da bakabilirsiniz, gerçekten doğru mu bilmiyorum ama sadece 3 tane kronik sorunu varmış. Bu arızalar da şöyle: 1 - 2011-2013 arası modellerde arka süspansiyon sorunu, 2 - DCT otomatikleştirilmiş şanzıman, 3 - tork konvertörlü şanzıman'da fazla tüketim. Onun dışında başka bir kronik sorun veya arıza görmedim.
Manuel vites düşünüyorum.

Symbol'un motor gücü düşük diye biliyorum. 1.3 m. Jet 95HP ne kadar çeker bilemem ama benim tercihim Ford focus.

Cruze'un ustaları var mı? Parçası uygun mu?
Parça fiyatları uygun. J kasa Astra ile parçalar uyumlu ve usta bulma konusunda sorun yaşamadım. İncelemenizi tavsiye ederim. Bu bütçeler için ideal bir araç bence. Çelik subap olmasına dikkat edin yoksa subap eritme olayıyla karşılaşmanız yüksek olasılık.

İkisini de almam, Station Wagon Dacia Logan veya Seat Ibiza bakarım. Ibiza daha konforlu olur ancak Dacia'nın da daha yüksek modelini alırsın. İlaveten bu fiyat bandında temizlerini bulmak zor olsa da Clio IV SW eklenebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı