Aile için Symbol mü Linea mı?

Parça fiyatları uygun. J kasa Astra ile parçalar uyumlu ve usta bulma konusunda sorun yaşamadım. İncelemenizi tavsiye ederim. Bu bütçeler için ideal bir araç bence. Çelik subap olmasına dikkat edin yoksa subap eritme olayıyla karşılaşmanız yüksek olasılık.
Çelik subap olayı nedir? Nasıl anlayacağım çelik subaplı olduğunu?

Çelik subap kaputu kaldırınca anlaşılan bir şey değildir. Motor üst kapağının sökülmesi ve subaplara bakılması gerekir benim bildiğim başka türlü anlaşılmıyor. Üst kapak söküldükten sonra da silindir kapak contası ve antifirizin değişmesi gerekir. Bu işlemler ortalama olarak 300-400 lirayı bulur. Bunlar teferruat kısmı. Araç sahibi aracın subaplarının çelik olduğunu söylüyorsa ve elinde fatura varsa zaten bu işlere gerek kalmıyor.

Çelik subap olayını şu videodan izlemeniz daha anlaşılır olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba.
Aile için sedan araç almak istiyorum. Egea düşünüyordum ancak ona şu an bütçe yetiremiyorum.

100 bin TL altı için sizce symbol mü yoksa linea mı?

Tavsiyeleriniz varsa da yazabilirsiniz.

Linea. TRIM sesi yok ve motoru size uzun süreler sorunsuzca yeter. Keza kapısı vsde çok ses çıkarmayan parasına göre iyi bir araçtır.
Ya da boşver Lineayı 200E veya 190E Mercedes al. Hem konforlu hem de neredeyse 1.6 Linea ile aynı vergiye ve daha fazla güce sahip.
43a1290b9ac7669e2c1e8e0c5f64af08.jpg

1.3 Linea 80 beygir civarı bir araba. Ve ağır bir araba. Motor çok uzun ömürlüdür ticari araçlarda kullanılmasının sebebi de o. Fakat motor bu ağır arabayı kaldırmaya çok yetmiyor. İlk kalkışlar ve yokuşlarda çok gaz veriyorsunuz, düşük motordan yakıt tüketimini azaltırken istanbul gibi yokuşlu, dur-kalk'ın çok yapıldığı şehirlerde tekrar yakıt tüketimini artırıyorsunuz. Yıllardır kullanıyoruz, Aracın en azından 1.6 veya 100 beygir olmasını tercih ederdim ki yazılımla 95 civarı falan yaptık zaten.

Onun dışında parçası kolay bulunması lazım eskiden çok taksi vardı ve o taksiler artık kullanılamıyor çoğu parçalandı bir kısmı da güneş yanığından boyalı satışta :D Unutmayın bu fiyat bandındaki araçlar (özellikle bu fiatlara teneke denmesinin sebebi) 2010 era'sının tofaşı gibidir. Güvenlik ilk önceliğiniz olsun, siz temkinli sürersiniz fakat başkası çarpar. Ortadan ikiye ayrılmasın araç

edit: "Araç hızlı hissettiriyor" demişler. Bir araba neden hızlı hissettirir düşündüğün zaman ya beygiri fazladır, ya da çok güç uyguluyordur motorun bağırmasıyla öyle hissedersin. Bunun avantajı olarak ayağının altındaki gaz pedalını çok net hissediyorsun, küçük motor büyük kontrol imkanı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı