Aile ile anlaşamıyorken ne yapılmalı?

Scorez

Centipat
Makaleler
7
Yer
Osmaniye
Yörük Türkleri'nden bir insanım. Ailem bana öyle saçma sapan, içi boş şeyler söylüyor ki delirmemek elde değil. Okuldan atıldım, bana destek olmaları gerekirken daha fazla üstüme gidiyorlar. Psikoloğa gittim, artık ne anlattı bilmiyorum. Geçmişete daha 7 yaşındayken dövdüğüm çocuğun olayını bile söylemiş, saçma sapan şeyler söylemiş. Annemin de yobaz aklı yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum. İkide bir milletle beni kıyaslıyor, hayallerimle dalga geçiyor. Geçmişte, korona döneminde zaten psikolojim bozulmuştu onu da tam bozup içine ettiler. Farklı İl'e gideceğim derken, 'Yok oğlum ağzın şöyle kokuyor' falan diyor. Hadi annemden bişey beklemiyorum, babamın da millete anlatması benim canımı sıkıyor. Aklını çalıştıracak kafası olsaydı fırsatları kaçırmazdı ve zaten bu konuyu açmazdım. Şimdi okuldan atıldım, sosyalleşeceğim insanlar da kendi dertlerine üzülüyorlar, onları da rahatsız etmek istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yakın zamanda beat yapmak için stüdyolara gideceğim, ona da izin vermeyecekler, deliriyorum artık.

Son düzenleme:
Hadi annemden bir halt olacağı yok, babamın da millete anlatması benim canımı sıkıyor. Aklını çalıştıracak kafası olsaydı zaten bu konuyu açmazdım.

Bu kısım biraz canımı sıktı okurken. İnsanın büyüklerine böyle ithamlarda bulunması bana doğru gelmiyor ne kadar aralarında nesiller arası bir çatışma da olsa. Burada beni linç edecek üyeler olacaktır bu görüşüme istinaden, saygı duyarım yeter ki saygı çerçevesinde kalsınlar.

Yörük Türkleri'nden bir insanım. Ailem bana öyle saçma sapan, içi boş şeyler söylüyor ki delirmemek elde değil. Okuldan atıldım, bana destek olmaları gerekirken daha fazla üstüme gidiyorlar. Psikoloğa gittim, artık ne anlattı bilmiyorum. Geçmişete daha 7 yaşındayken dövdüğüm çocuğun olayını bile söylemiş, saçma sapan şeyler söylemiş. Annemin de geri kafalılığı yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum. İkide bir milletle beni kıyaslıyor, hayallerimle dalga geçiyor. Geçmişte, korona döneminde zaten psikolojim bozulmuştu onu da tam bozup içine ettiler. Farklı Il'e gideceğim derken, 'Yok oğlum ağzın şöyle kokuyor' falan diyor. Hadi annemden bir halt olacağı yok, babamın da millete anlatması benim canımı sıkıyor. Aklını çalıştıracak kafası olsaydı zaten bu konuyu açmazdım. Şimdi okuldan atıldım, sosyalleşeceğim insanlar da kendi dertlerine üzülüyorlar, onları da rahatsız etmek istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yakın zamanda beat yapmak için stüdyolara gideceğim, ona da izin vermeyecekler, deliriyorum artık.

Hocam ailenize o kadar kötü davranmayın, onlar sizin için çabalıyor. Ayrıca yaşınız küçükse normal böyle olaylar.

Bu kısım biraz canımı sıktı okurken. İnsanın büyüklerine böyle ithamlarda bulunması bana doğru gelmiyor ne kadar aralarında nesiller arası bir çatışma da olsa. Burada beni linç edecek üyeler olacaktır bu görüşüme istinaden, saygı duyarım yeter ki saygı çerçevesinde kalsınlar.
Hocam ailenize o kadar kötü davranmayın, onlar sizin için çabalıyor. Ayrıca yaşınız küçükse normal böyle olaylar.
Neyse ne diyelim yıllar sonra bakarız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı