Lusadris
Kilopat
Neden hocam? Annen sana ne yaptı? Gerçekten bunu hak edecek bir şey yaptıysa söyle de bilelim.Annem falan umrumda değil ki birkaç yıla yüz yüze bile görüşmeyeceğim.
Neden hocam? Annen sana ne yaptı? Gerçekten bunu hak edecek bir şey yaptıysa söyle de bilelim.Annem falan umrumda değil ki birkaç yıla yüz yüze bile görüşmeyeceğim.
Ooh 100 hatta binlerce km yerden sıcacık yatağında böyle rezilsin çıkarımıProfili incelediğimde gerçek aciz ve çapulcunun sen olduğunu farkettim. Keşke bu konuyu hiç görmeyip senin gibi rezil birine mesaj yazarak efor sarfetmeseydim. Sana acımıyorum da, ne yaşıyorsan hakediyorsun.
Hocam konu Türk ailelerin cimriliği, konuyu bambaşka yerlere özel hayata çekmeye gerek yok öyle abartılı nefretim yok ama sevmiyorum, söyle söyleyeyim: Klasik köyden şehire insanıNeden hocam? Annen sana ne yaptı? Gerçekten bunu hak edecek bir şey yaptıysa söyle de bilelim.
Fakat şu mesajından sonra anlıyorum ki sorun ailende falan değil, bariz bir şekilde sende. Nankörlük yapma ve ailenin kıymetini bil.Klasik köyden şehire insanı
Ki söylede söyleyeyim, Annem falan öyle aşırı duygusal birisi değil gerginlik yaşanınca basbaya ağır hakaretler edip duruyor. Yani öyle abartılı bir sevgi beklememe gerek yok.Ooh 100 hatta binlerce km yerden sıcacık yatağında böyle rezilsin çıkarımı. Valla ben ailemi severim yada sevmem beni rezil bir insan yapmaz.
Hocam konu Türk ailelerin cimriliği, konuyu bambaşka yerlere özel hayata çekmeye gerek yok öyle abartılı nefretim yok ama sevmiyorum, söyle söyleyeyim: Klasik köyden şehire insanı.
Ben zaten "Ailem çok değersiz ben yalnızlığa hazırım" gibi bir şey demiyorum bu tarz bir şey yapacak ne bir şeyim,ne planım nede hazırlığım var ki reşit bile değilim evden kaçsam polis beni eve götürür dedeme falanda sığınamam çünkü zaten yakınız. İmkanım olsa bile evden kaçmam çünkü boşa macera. Reşit olduğum vakit kendimi dahada özgürlüğe açmak istiyorum ve kendi başımın çaresini bakmayı istiyorum.@DublinDEI Normalde özel hayatını bilmediğim için bu tarz şeylere yorum yapmaktan çekinirim.
Fakat şu mesajından sonra anlıyorum ki sorun ailende falan değil, bariz bir şekilde sende. Nankörlük yapma ve ailenin kıymetini bil.
Ben pahalı şeyler istemiyorum alt tarafı basit t-shirt ve eşofman, aşırı çakma bişey giymek istemiyorum sıkıntı o. Siz abidas yazan yada logosu yamuk yumuk, kalemle çizmişler gibi bir şeyi giymek ister miydiniz? Cevabınizin hayır olduğunu düşünüyorum.Sorun seni bu kadar şımartan ailende. Nasıl olur da annene kızabiliyorsun?
Aile geçindirmek kolay değildir, hele ki Türkiye şartlarında. Durumun iyi olsa bile bir birikim yapmak istiyorsan bazı şeylerden kısmalısın.
Bir önceki kuşak anne ve babaları, yaşayamadığı çocukluğun hasretini yaşıyor olabilir. Yani onlar ''adidas'' falan bilmiyor. Abidas'ı adidas zanneder. Gayet normaldir. Anlayış gösterin, annenize kızmayın, kalbini kırmayın. Onlar sizi önemseyen tek kişiler, hayat aşkınızdan bile çok severler. Ki yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum.Ben pahalı şeyler istemiyorum alt tarafı basit t-shirt ve eşofman, aşırı çakma bişey giymek istemiyorum sıkıntı o. Siz abidas yazan yada logosu yamuk yumuk, kalemle çizmişler gibi bir şeyi giymek ister miydiniz? Cevabınizin hayır olduğunu düşünüyorum.
Kusura bakmayın ama bana böyle çakma bir şey giydirilmiş olsa sinir krizi geçirmemem zor olurdu. Yokluk çektiler evet ama yıl 2025 artık 2030'lara gitgide daha yaklaşıyoruz bı zahmet düzgün bişi Alıversinler bı baksınlar.Bir önceki kuşak anne ve babaları, yaşayamadığı çocukluğun hasretini yaşıyor olabilir. Yani onlar ''adidas'' falan bilmiyor. Abidas'ı adidas zanneder. Gayet normaldir. Anlayış gösterin, annenize kızmayın, kalbini kırmayın. Onlar sizi önemseyen tek kişiler, hayat aşkınızdan bile çok severler. Ki yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum.
Ben zaten "Ailem çok değersiz ben yalnızlığa hazırım" gibi bir şey demiyorum bu tarz bir şey yapacak ne bir şeyim, ne planım ne de hazırlığım var ki reşit bile değilim evden kaçsam polis beni eve götürür dedeme falan da sığınamam çünkü zaten yakınız. İmkanım olsa bile evden kaçmam çünkü boşa macera. Reşit olduğum vakit kendimi daha da özgürlüğe açmak istiyorum ve kendi başımın çaresini bakmayı istiyorum.
Ben pahalı şeyler istemiyorum alt tarafı basit tişört ve eşofman, aşırı çakma bir şey giymek istemiyorum sıkıntı o. Siz abidas yazan ya da logosu yamuk yumuk, kalemle çizmişler gibi bir şeyi giymek ister miydiniz? Cevabınizin hayır olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.