Ailem beni çalıştıracak

Neden biraz zorluk çekip hayatı anlamak lazımmış? Türkiye'de ortalama yaşayan her insan olgunlaştığında zaten anlıyor bunu. Ve 2 ay babasının yanında çıraklık yapacak bu tecrübeyi ileride okulu kazanamaz ve bu işe girecek olursa o zekayla 1 haftada öğrenir zaten. 13 yaşında hiç bir birey bunlarla uğraşmamalı.
Çekirdekten gelmek ile sonradan öğrenmek farklı şeyler. Ayrıca uğraşsın demiyorum ki, yaz tatilinde çalışacakmış zaten. Kendi aile içi planları bu fakat zorla dayatmak yanlış tabii. Ben hayatı anlar diye bir şey yazmadım. Biraz açayım sana, para kazanmanın ne kadar zor olduğunu anlar belki. Babasının evi nasıl ve ne zorluklarla geçindirdiğinin farkına varır belki. Belki davranışları ve ailesine karşı tutumu değişebilir. Bu yaşta çalışmayı tekrar söylüyorum savunmuyorum fakat dediğim gibi yaz tatili diye kendisi belirtmiş. Bende o yaşlarda başladım çalışmaya.

Çekirdekten gelmek ile sonradan öğrenmek farklı şeyler. Ayrıca uğraşsın demiyorum ki, yaz tatilinde çalışacakmış zaten. Kendi aile içi planları bu fakat zorla dayatmak yanlış tabii. Ben hayatı anlar diye bir şey yazmadım. Biraz açayım sana, para kazanmanın ne kadar zor olduğunu anlar belki. Babasının evi nasıl ve ne zorluklarla geçindirdiğinin farkına varır belki. Belki davranışları ve ailesine karşı tutumu değişebilir. Bu yaşta çalışmayı tekrar söylüyorum savunmuyorum fakat dediğim gibi yaz tatili diye kendisi belirtmiş. Bende o yaşlarda başladım çalışmaya.
Yani, farklı bir bakış açısı.

Muhtemelen sınavlarına çalışmayan tembel bir öğrencisin (ya da seni öyle görüyorlar) ve çalışmazsan başına ne geleceğini anlatmaya çalışıyorlar.
Not: Lince gelmeyin sebebini yazdım etik yönünü değil. Üç beş para verilmesi bence de mantıklı.
Hayır lütfen böyle düşünmeyin ben çok çalışkan bir öğrenciyim sınavlarım hep çok iyiydi. Bu sene 88 ortalama yaptım.

Çocuk kaç ay boyunca zaten okula kalkıp yeteri kadar orada yoruluyor bir de yaz tatillerinde ve yaşının da küçük olduğunu baz alırsak hayatını yaşayacağı yıllarda çalışmaya zorlanıyor ve buna da iyi olmuş diyip destek veren arkadaşlar var ne kadar komedi 😀 hayatın zorluğunu öğrenmek falan hikaye boş boş konuşmayın çocuğun yaşı 13 bu yaşta çalışmak yerine yaz tatillerinde ders çalışıp dışarıda eğlenmesi gerekiyor bu yaşta oto lastik işi nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı