Podiv
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 3.60Ghz
Anakart: Asus Prime B550M-K 4800mhz OC
Ram: NeoForza 16GB (2x8gb) 3200mhz ram bellek
Grafik Kartı: Sapphire Nitro Amd Radeon RX560 4GB Ddr5
Disk:
1. Apacer As340 Panther 480gb sata 3.0 SSD
2. SanDisk 480gb sata 3.0 SSD
Güç Kaynağı: Aercool VX Plus AE-VXP400 400 Watt Psu
Kasa: Dark X-Force ATX kasa
İşlemci Soğutucusu: Snowman T6 Ultra
- Meslek
- Teknisyen
Selamlar 24 yaşında bir gencim. Yaklaşık 2 yıldır bir fabrikada çalışıyorum. Düzenli birikim yapmaya çalışıyorum yakın zamanda bedelli askerliğe başvurdum ve bedelli ücretinin %80'den fazla bir kısmını ailem karşıladı. Sonra bir karara vardık. Aylık olarak maaşımın yarısını aileme verip bir yandan birikim yapıp aynı zamanda bedellinin bana kalan kısmını ödüyorum. Amacımız başta araba almaktı ama ailem sürekli olarak benim verdiğim parayla eve lazım olmayan (zaten evde olan ve eskimeyen) eşyaları yeniliyor. 2 kez dolap aldılar geçen gün oturma grubunu yenilediler. Şimdi de televizyonumuz iyi olduğu halde televizyon alma planı yapıyorlar. Boşa kürek çektiğimi hissediyorum. Artık sıkıldım ve sürekli olarak tartışıyoruz evde. Bedelli ücretini aileme ödemem gerektiği için kendim biriktirip kendime araba almak gibi bir hedefe çok uzağım. Halihazırda daha ödemem gereken 7-8 taksit var. Kredi vermiyorlar ve çalıştığım yerde herkes araba sahibi. Ailem genel olarak beni ciddiye almıyor. Bir şey satın almak istesem umudumu kırıyorlar. Ne yapayım, ltf akıl verin bunaldım artık. Araba fiyatları artacak ve hiç alamayacağım. Hayatta bir amacım olmadığını düşünmeye başladım. Öz güvenim yerlerde.