Ailem beni dışarıya tek başıma yollamıyor

Bengisu5858

Femtopat
Daha fazla  
Ben şu an 17 yaşındayım. Ailem kendimi bildim bileli beni yanımda ikizim olmadan dışarı yollamaz, yollarsa da sadace yalan söylediğim zaman dışarı çıkmama izin veriyorlar. Kütüphane ve benzeri dün ikizim arkadaşlarıyla dışarı çıktı iftardan sonra ben arkadaşlarını pek sevmememe rağmen dışarı çıkabileyim diye yanlarında gittim ve ister istemez beni çok düşündürdü. Çünkü ben arkadaşlarımla çıkmak istesem iftar zaten 7 de okunuyor 8'de evde olmam gerekirdi ama dün 11e yakındı eve döndüğümüzde. Ben dışarı çıkmayı cidden seviyorum belki nadiren olduğu içindir böyle şeyler ama özendim arkadaşımla çıkmak istedim. Anneme bunu sorduğum zaman hayır dedi tanımıyorum dedi oysa ben ona defalarca anlattım o arkadaşımı ve üstüne ikizimin arkadaşlarının hiçbirini tanımıyorlar. Annem sinirlenip kalkıp benden kızın numarasını istedi ben de sinirlendim. İkizimin arkadaşlarınınki var mı dedim kavga etmeye başladık. Zaten zamanında babamla aram çok iyiydi ve bende sevgilimden yeni ayrılmıştım kötü hissediyordum. Babama gidip anlattım sonra bana böyke şeyler olursa bize anlatın dendi ben de inanıp anlattım ve şimdi bana erkek düşkünü diyorlar. Bu baskı gerçekten çok saçma geliyor annemle azıcık önce konuştum konuşma kavgayla bitti içimi dökerek ağladım karşısında ama dayanamadım. Ben hala olgun birisi değilim ailemi seviyorum ama yaşıtlarımın yaptığı şeyleride yapmak istiyorum. İkizim yanımda olmadan dışarı çıkamıyorum. O zaten benim aksime evde durmayı daha çok seviyor zorla dışarı çıkıyor ama ben öyle değilim onlar yüzünden asosyalleştim telefonuma bağlandım ama hala dıiarı çıkmak istiyorken izin vermiyorlar. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Ne hissettiğimi onlara anlatsam da bir işe yaramıyor.

Dostum ailenin kiz cocugunu ozellikle Sultanbeyli gaziososmanpasa bagcilar gibi semtlerde aksam saatlerinde disari cikarmamasi aile biraz da muhafazakarsa normal maalesef. Ama kardesne izin verip sana vermemeleri buyuk yanlış, ister istemez uvey evlat muamelesi goruyormussun gibi olmus. Eger icini dokebilecek birisi ariyorsan psikologlar ile konusabilirsin devlette gorev yapanlardan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı