Ailem çok baskı yapıyor

Polise şikayet etmem zaten şikayet etsem geri verirler bir şey olacağını sanmıyorum hayatım daha da kötü olur adamlar da zaten beni çıkaracak yer arıyorlarmış geri çağırıcaz diyorlar da boş yapıyorlar zaten çağırmazlar ben bu dükkana 4 gün tek başıma baktım sonra çalışan geldiğinde tatile yolladı patron geldiğim de de iş yok artık çağırıcaz iş olduğun da dedi ve ailem bana kızdı benim ne yapmam lazım ki ben bayram da tatil yapmadım çalıştım 1 hafta izin verdiler sonra adam kafasına göre bir şeyler uydurdu.

Anladım ama polise bu durmu anlatırsanız mutlaka sonuç alırsınız ayrıca polis bu durumda geri vermezler.

Anladım ama polise bu durmu anlatırsanız mutlaka sonuç alırsınız ayrıca polis bu durumda geri vermezler.

Yav kanka ne anlatıyorsun sen ailesi dövmemiş etmemiş sadece baskı yapıyor polis hiçbir şey yapamaz ve ailesi ne düşünür çocukları onları polise şikayet etmiş daha kötü olur hayatı sakın böyle bir şey yapma ha şiddet görüyorsundur daha farklı şeyler oluyordur o zaman tamam ama bir baskı yaptılar kızdılar diye de polise verilmez.

Yav kanka ne anlatıyorsun sen ailesi dövmemiş etmemiş sadece baskı yapıyor polis hiçbir şey yapamaz ve ailesi ne düşünür çocukları onları polise şikayet etmiş daha kötü olur hayatı sakın böyle bir şey yapma ha şiddet görüyorsundur daha farklı şeyler oluyordur o zaman tamam ama bir baskı yaptılar kızdılar diye de polise verilmez.

Zorla işte çalıştırıyorlar çocuğu ve bu bir suçtur.

Zorla çalıştırmak suçtur evet ama beni zorla çalıştırıyorlar demiyor bana baskı yapıyorlar işten çıkardılar ama benim yüzümden çıkardıklarını düşünüyorlar bu yüzden de kızıyorlar diyor.

Zorla çalıştırmak suçtur evet ama beni zorla çalıştırıyorlar demiyor bana baskı yapıyorlar işten çıkardılar ama benim yüzümden çıkardıklarını düşünüyorlar bu yüzden de kızıyorlar diyor.

Budurumda işverende suç işlemiştir ailede bunun açıklaması iş yerinde mobbing'tir ayrıca haksız yere psikolojik saldırı yapıyor bu da ayrı suçtur.

Bende staj yapmıştım alienin bir dostunda ve maas almam gerekiyordu fakat aliem bu konuda hiçbir şey yapmıyordu hatta konuyu açtığımda bile sen kimsin maaş istiyosun ne kattınki diye.
Maaştan vazgeçmemi istiyolardı söylüyorlar bende tüm akrabalara tüm komşulara yaymıştım durumu millete resmen rezil etmiştim pişman bile değilim en iyisi yay herkese rezil olmamak için sana dokunmayabilirler ben böyle çözmüştüm o noktadan sonra kimseyi kendimi ezdirmedim.

Kardeşim onu yapmana pek gerek yoktu illa teyzen falan vardır ona bir verdin mi 10000000 adamın haberi olur sıkıntı etme :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı