Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Artık o kadar bıktım ki. Her şeyin internet olduğunu sanıyorlar. Sürekli internetle tehdit ediyorlar. Kesip duruyorlar. Yarın deneme var ama öğretmen dedi ki istersen gel istersen gelme. Çünkü zaten sonuç belli. 90 soruda 20-25 net. Ailem sürekli git de git deyip duruyorlar. Bu güne kadar hiç çalışmadım. 8'e gidiyorum. LGS yılım. 2 ay kaldı ve ben hiç çalışmadım. Artık kavga etmekten vurmaktan ve vurulmaktan bıktım. Annem kafama öyle bir vurdu ki başım saatlerdir ağırlıyor. Bana "sütüm haram olsun", "senin çocukların da aynısını sana yapsın" dedi. Daha 14 yaşındayım. Benim başıma tüm gücüyle vurduğu için bende saçını çektim. Yarın gitmek istemediğim için interneti kesecekti bende elinden telefonu aldım. Kavga başladı. Artık o kadar bıktım ki. Vücudum kan içinde. Acımayan yerim kalmadı. Beynim zonkluyor. Her hafta dövüşmekten baktım. Sürekli çalış deyip duruyorlar. Her şeyi internet sanıyorlar. Artık bu zamanda başlasam da iyi bir lise kazanamam. Son 1 yıldır ne desem zıttını yapıyorlar. Bana bilenmişler. Oda 28 derecenin altına düşse, kaloriferi 3 dk kapatsam hemen döverler. Oda 27 derece olsa "ben soğuktan donuyorum" derler. Bir şey desem hemen zıttını itiraz ediyorlar. Çoğu konuda haksızlar ve ne zaman konuşmak istesem "tamam sen haklısın" deyip geçiştiriyorlar. O kadar bıktım ki. Her şeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar. Onlara sormadan bir şey yapsam döverler. Tatlı dil yok. İkisi de geri kafalının teki. Günde 200 defa küfür etmeden susmazlar. Her cümleleri ağır küfür. Artık lise kazanıp kaçıp kurtulma ihtimalim de kalmadı. Kaldım burada. Birinden yardım istesem kimse umursamaz. Beni umursayan tanıdığım da yok zaten. En ufak şeyde internetle tehdit ediyorlar. Bir şey yapsam bir aferin bile yok. Bir ödül bile yok.

Son düzenleme:
Artık o kadar bıktım ki. Her şeyin internet olduğunu sanıyorlar. Sürekli internetle tehdit ediyorlar. Kesip duruyorlar. Yarın deneme var ama öğretmen dedi ki istersen gel istersen gelme. Çünkü zaten sonuç belli. 90 soruda 20-25 net. Ailem sürekli git de git deyip duruyorlar. Bu güne kadar hiç çalışmadım. 8'e gidiyorum. LGS yılım. 2 ay kaldı ve ben hiç çalışmadım. Artık kavga etmekten vurmaktan ve vurulmaktan bıktım. Annem kafama öyle bir vurdu ki başım saatlerdir ağırlıyor. Bana "sütüm haram olsun", "senin çocukların da aynısını sana yapsın" dedi. Daha 14 yaşındayım. Benim başıma tüm gücüyle vurduğu için bende saçını çektim. Yarın gitmek istemediğim için interneti kesecektik bende elinden telefonu aldım. Kavga başladı. Artık o kadar bıktım ki. Vücudum kan içinde. Acımayan yerim kalmadı. Beynim zonkluyor. Her hafta dövüşmekten baktım. Sürekli çalış deyip duruyorlar. Her şeyi internet sanıyorlar. Artık bu zamanda başlasam da iyi bir lise kazanamam. Son 1 yıldır ne desem zıttını yapıyorlar. Bana bilenmişler. Oda 28 derecenin altına düşse, kaloriferi 3 dk kapatsam hemen döverler. Oda 27 derece olsa "ben soğuktan donuyorum" derler. Bir şey desem hemen zıttını itiraz ediyorlar. Çoğu konuda haksızlar ve ne zaman konuşmak istesem "tamam sen haklısın" deyip geçiştiriyorlar. O kadar bıktım ki. Her şeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar. Onlara sormadan bir şey yapsam döverler. Tatlı dil yok. İkisi de geri kafalının teki. Günde 200 defa küfür etmeden susmazlar. Her cümleleri ağır küfür. Artık lise kazanıp kaçıp kurtulma ihtimalim de kalmadı. Kaldım burada. Birinden yardım istesem kimse umursamaz. Beni umursayan tanıdığım da yok zaten. En ufak şeyde internetle tehdit ediyorlar. Bir şey yapsam bir aferin bile yok. Bir ödül bile yok.
Eğer önceki sınıflardaki konuları bilmiyorsanız onlara da çalışın deli gibi çalışın tek çözüm bu çünkü durumunuz için eğer dediğimi yaparsanız hem aileniz mutlu olacak, hem iyi bir liseye gidip geleceğinizi kurtaracaksınız. hem de tinsel baskıdan kurtulacaksınız.

Artık o kadar bıktım ki. Her şeyin internet olduğunu sanıyorlar. Sürekli internetle tehdit ediyorlar. Kesip duruyorlar. Yarın deneme var ama öğretmen dedi ki istersen gel istersen gelme. Çünkü zaten sonuç belli. 90 soruda 20-25 net. Ailem sürekli git de git deyip duruyorlar. Bu güne kadar hiç çalışmadım. 8'e gidiyorum. LGS yılım. 2 ay kaldı ve ben hiç çalışmadım. Artık kavga etmekten vurmaktan ve vurulmaktan bıktım. Annem kafama öyle bir vurdu ki başım saatlerdir ağırlıyor. Bana "sütüm haram olsun", "senin çocukların da aynısını sana yapsın" dedi. Daha 14 yaşındayım. Benim başıma tüm gücüyle vurduğu için bende saçını çektim. Yarın gitmek istemediğim için interneti kesecekti bende elinden telefonu aldım. Kavga başladı. Artık o kadar bıktım ki. Vücudum kan içinde. Acımayan yerim kalmadı. Beynim zonkluyor. Her hafta dövüşmekten baktım. Sürekli çalış deyip duruyorlar. Her şeyi internet sanıyorlar. Artık bu zamanda başlasam da iyi bir lise kazanamam. Son 1 yıldır ne desem zıttını yapıyorlar. Bana bilenmişler. Oda 28 derecenin altına düşse, kaloriferi 3 dk kapatsam hemen döverler. Oda 27 derece olsa "ben soğuktan donuyorum" derler. Bir şey desem hemen zıttını itiraz ediyorlar. Çoğu konuda haksızlar ve ne zaman konuşmak istesem "tamam sen haklısın" deyip geçiştiriyorlar. O kadar bıktım ki. Her şeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar. Onlara sormadan bir şey yapsam döverler. Tatlı dil yok. İkisi de geri kafalının teki. Günde 200 defa küfür etmeden susmazlar. Her cümleleri ağır küfür. Artık lise kazanıp kaçıp kurtulma ihtimalim de kalmadı. Kaldım burada. Birinden yardım istesem kimse umursamaz. Beni umursayan tanıdığım da yok zaten. En ufak şeyde internetle tehdit ediyorlar. Bir şey yapsam bir aferin bile yok. Bir ödül bile yok.

Herkes çocuk sahibi olmamalı sonra böyle oluyor, merak etme bende de durum farklı değil, Allah'a şükür interneti kesmiyorlar, YouTube'dan ders amaçlı videolar için sırf

Bu arada 12.sınıfım ve hafta sonu MSÜ'ye gireceğim

@berat3636 Ailen senin iyiliğini düşünüyor, sen de ders çalışmayınca tepkilerini böyle gösteriyorlar, LGS dönemi aynısını yaşadım. Ayrıca 2 ayda biraz daha çalışarak netini yükseltebilirsin bence. İnternetle tehdit etmeleri de klasik anne baba. Yani çoğu kişi ailesinden böyle şeyleri görmüştür.

@berat3636 Ailen senin iyiliğini düşünüyor, sen de ders çalışmayınca tepkilerini böyle gösteriyorlar, LGS dönemi aynısını yaşadım. Ayrıca 2 ayda biraz daha çalışarak netini yükseltebilirsin bence. İnternetle tehdit etmeleri de klasik anne baba. Yani çoğu kişi ailesinden böyle şeyleri görmüştür.
Takibe niye aldın beni?
1648152323635.png

Ama bu kadar şiddetli olmaz hocam, elbet herkes kavga eder, sorunları tartışır ama bu kadar büyük bir kavga normal bir ailde olmaz :(

Artık o kadar bıktım ki. Her şeyin internet olduğunu sanıyorlar. Sürekli internetle tehdit ediyorlar. Kesip duruyorlar. Yarın deneme var ama öğretmen dedi ki istersen gel istersen gelme. Çünkü zaten sonuç belli. 90 soruda 20-25 net. Ailem sürekli git de git deyip duruyorlar. Bu güne kadar hiç çalışmadım. 8'e gidiyorum. LGS yılım. 2 ay kaldı ve ben hiç çalışmadım. Artık kavga etmekten vurmaktan ve vurulmaktan bıktım. Annem kafama öyle bir vurdu ki başım saatlerdir ağırlıyor. Bana "sütüm haram olsun", "senin çocukların da aynısını sana yapsın" dedi. Daha 14 yaşındayım. Benim başıma tüm gücüyle vurduğu için bende saçını çektim. Yarın gitmek istemediğim için interneti kesecekti bende elinden telefonu aldım. Kavga başladı. Artık o kadar bıktım ki. Vücudum kan içinde. Acımayan yerim kalmadı. Beynim zonkluyor. Her hafta dövüşmekten baktım. Sürekli çalış deyip duruyorlar. Her şeyi internet sanıyorlar. Artık bu zamanda başlasam da iyi bir lise kazanamam. Son 1 yıldır ne desem zıttını yapıyorlar. Bana bilenmişler. Oda 28 derecenin altına düşse, kaloriferi 3 dk kapatsam hemen döverler. Oda 27 derece olsa "ben soğuktan donuyorum" derler. Bir şey desem hemen zıttını itiraz ediyorlar. Çoğu konuda haksızlar ve ne zaman konuşmak istesem "tamam sen haklısın" deyip geçiştiriyorlar. O kadar bıktım ki. Her şeyi kendi kafalarına göre yapıyorlar. Onlara sormadan bir şey yapsam döverler. Tatlı dil yok. İkisi de geri kafalının teki. Günde 200 defa küfür etmeden susmazlar. Her cümleleri ağır küfür. Artık lise kazanıp kaçıp kurtulma ihtimalim de kalmadı. Kaldım burada. Birinden yardım istesem kimse umursamaz. Beni umursayan tanıdığım da yok zaten. En ufak şeyde internetle tehdit ediyorlar. Bir şey yapsam bir aferin bile yok. Bir ödül bil.

Dövmek ne demek ya dövmek ne demek nasıl insanlar kendilerine bakmadan çocuklarına böyle davranarak nasıl başarı bekliyorlar hocam size tavsiyem gelecekle tehdit edin işte yok bana çok iyi örnek oluyorsunuz ileride benim istediğim şeyi yapmayınca bende sizin bu zamanki halinizi örnek alacağım falan deyin ancak bu şekilde püskürtebilirsiniz veya hocam onlar böyle davranınca nasıl hissetiğinizi anlatın.

Takibe niye aldın beni?
Eki Görüntüle 1341295

Ama bu kadar şiddetli olmaz hocam, elbet herkes kavga eder, sorunları tartışır ama bu kadar büyük bir kavga normal bir ailde olmaz :(

Normal bir aile olduğunu kim söyledi ki?
Dövmek ne demek ya dövmek ne demek nasıl insanlar kendilerine bakmadan çocuklarına böyle davranarak nasıl başarı bekliyorlar hocam size tavsiyem gelecekle tehdit edin işte yok bana çok iyi örnek oluyorsunuz ileride benim istediğim şeyi yapmayınca bende sizin bu zamanki halinizi örnek alacağım falan deyin ancak bu şekilde püskürtebilirsiniz veya hocam onlar böyle davranınca nasıl hissetiğinizi anlatın.

Onları yaptım.

@berat3636 ailen senin iyiliğini düşünüyor, sen de ders çalışmayınca tepkilerini böyle gösteriyorlar, LGS dönemi aynısını yaşadım. Ayrıca 2 ayda biraz daha çalışarak netini yükseltebilirsin bence. İnternetle tehdit etmeleri de klasik anne baba. Yani çoğu kişi ailesinden böyle şeyleri görmüştür.

İyilik böyle düşünülmez maalesef buna iyilik diyen iyilik görmemiştir.

Bizi ocaklarımız döverek büyüttü bir keresinde çok sinirlendirmiş olmalıyım ki elime kalem saplamıştı tabi sonradan çok üzüldü gönlümü aldı ah o günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı