Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

Ailemle tartışırım ama hiç bu boyuta gelmez.
Max 30dk küs oluruz sonra düzelir olmamış gibi olur.

Bu saatten sonra iyi bir lise kazanılmaz demişsin fakat ben LGS'ye sadece 1 saat çalıştım. İnanabiliyor musun 1 saat ya. Ama o 1 saat bile işe yarıyor açıkçası. Çünkü sene başından sonuna kadar muhtemelen sene başını unutmuş oluyoruz. Hele önceki senelere ne demeli. Sizin bir de 2 ayınız var. Bence hemen salmayın ve yavaştan çalışmaya başlayın derim.

Bu saatten sonra iyi bir lise kazanılmaz demişsin fakat ben LGS'ye sadece 1 saat çalıştım. İnanabiliyor musun 1 saat ya. Ama o 1 saat bile işe yarıyor açıkçası. Çünkü sene başından sonuna kadar muhtemelen sene başını unutmuş oluyoruz. Hele önceki senelere ne demeli. Sizin bir de 2 ayınız var. Bence hemen salmayın ve yavaştan çalışmaya başlayın derim.

Kanka büyük bir baskı ve dayak altında çalış da görelim.

Ailemle tartışırım ama hiç bu boyuta gelmez.
Max 30dk küs oluruz sonra düzelir olmamış gibi olur.

Önceden bizde de öyleydi fakat artık bana tahammülleri yok. Ne zaman dediklerini yanlış çıkarsam bana yobaz, lobbaz derler. Sayelerinde şunu anlıyorum ki hiçbir zaman doğru söylemem gerekmiyor. Bana yalan söylemeyi öğretiyorlar.

Önceden bizde de öyleydi fakat artık bana tahammülleri yok. Ne zaman dediklerini yanlış çıkarsam bana yobaz, lobbaz derler. Sayelerinde şunu anlıyorum ki hiçbir zaman doğru söylemem gerekmiyor. Bana yalan söylemeyi öğretiyorlar.

Cahillik böyle bir şey, sadece kendileri doğrusunu biliyor, sen aptalsın (onun gözünde)

Ben normal şartlarda çalıskan biriyim.
Bundan oturu 1 senedir yogunum ama insanim bazen bosluyorum.
Aliem buna karsi ama halloluyor olay hemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı