Ailem okumamı istemiyor

Sıkma canını o sürekli çalışan yüzde 10 falandır ve hangi bölümü istiyorsun?

Tam olarak bilmiyorum bu iki yıllık zamanda çok şey düşündüm tam olarak ne istediğimi bilmiyorum grafik tasarımdan anlarım az çok kendimi bu konuda daha çok geliştirebilirim vücut geliştirme konusunda bilgiliyim az çok bir senedir boşluk buldukça gidiyorum yani aslında bilemiyorum üniyide en çok arkadaş ortamı için istiyorum güzel kaliteli insanlarla arkadaşlık kurmak için.

Katılıyorum. Dershane size ekstra bir şey katmaz. Evinizde oturup istekli çalışacağınız verimli 1 saat dershanedeki 1 saatinizden belki de daha iyidir çünkü konfor alanınızda olursunuz.

Bilemem daha önceden evde çaışıtğım oldu işten geldikten sonra ama 6aylık bir süreçten sonra aklım bir yerden sonra bir şey almamaya başladı.

Dershane sart degil diyenler adamin derdini bile anlamamis, ya da okuma anlama tarafinda problemler var. Adam evde durdugu surece, bosta oldugu surece, evde oldugu surece babasi tarafindan surekli mobbing yiyor git calis diye, bu yuzden ayri bir ortamda olmali ki kafasini derse verip calisabilsin.

Hocam dediğim gibi arkadaşım Antalya'ya gidecek çalışmaya onun yanına gidip orada kalabilirsem çok güzel olur aslında hem saatleri adamakıllı hem de sporuma derslerime çok daha fazla vakit ayırabilirim biraz daha bağımsız yaşayabilirim babamın orada ne dediği pek umurumda olmaz 18yaşıma girdikten sonra zaten bana bir şey deme hakkı olmaz.

Ben geçen sene mezun oldum. Benim arkadaşlarım dershaneye gidiyordu. Ben gerek görmedim. Sınav sonucunda yakın sonuçları almıştık genelde ortam yapıyorlar dershaneden yardım alıp üstüne daha fazla gidenler derece yapıyor sadece.

Gerçekten böyle sadece evden çalışan insanlar varmış demek ki bende yapabilirim en azından gider bir yer kazanır yine çalışır daha güzel bir yer kazanabilirim.

En çok üniyi arkadaş ortamı için istiyorum en azından 40 50yaşlarında sürekli mutsuz yüzü asık sinirli insanlardan uzaklaşabilirim her ne kadar böyle bunları yaşasam da her zaman gülümsemeye devam ediyorum. Hayata karşı planları olan mutlu, eğlenceli, vizyon sahibi insanlarla tanışmak istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim.

Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin doğrularıyla ya da yanlışlarıyla bu hayat senin hayatın. Eğer ailen elinden tutup seni okula yazdırmayacaksa bunu kendin halledebiliyorsan o halde hiç durma yap😉

Tam olarak bilmiyorum bu iki yıllık zamanda çok şey düşündüm tam olarak ne istediğimi bilmiyorum grafik tasarımdan anlarım az çok kendimi bu konuda daha çok geliştirebilirim vücut geliştirme konusunda bilgiliyim az çok bir senedir boşluk buldukça gidiyorum yani aslında bilemiyorum üniyide en çok arkadaş ortamı için istiyorum güzel kaliteli insanlarla arkadaşlık kurmak için.

Bilemem daha önceden evde çaışıtğım oldu işten geldikten sonra ama 6aylık bir süreçten sonra aklım bir yerden sonra bir şey almamaya başladı.

Hocam dediğim gibi arkadaşım Antalya'ya gidecek çalışmaya onun yanına gidip orada kalabilirsem çok güzel olur aslında hem saatleri adamakıllı hem de sporuma derslerime çok daha fazla vakit ayırabilirim biraz daha bağımsız yaşayabilirim babamın orada ne dediği pek umurumda olmaz 18yaşıma girdikten sonra zaten bana bir şey deme hakkı olmaz.

Gerçekten böyle sadece evden çalışan insanlar varmış demek ki bende yapabilirim en azından gider bir yer kazanır yine çalışır daha güzel bir yer kazanabilirim.

En çok üniyi arkadaş ortamı için istiyorum en azından 40 50yaşlarında sürekli mutsuz yüzü asık sinirli insanlardan uzaklaşabilirim her ne kadar böyle bunları yaşasam da her zaman gülümsemeye devam ediyorum. Hayata karşı planları olan mutlu, eğlenceli, vizyon sahibi insanlarla tanışmak istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim.

Kesinlikle hocam 18 olduğun an sana hiçbir şey deme hakkı yok. Anca dışarıdan mobbing yapabilir.

Bu arada şu an 2 yıllıkların önü fena halde açık özellikle sağlık ve teknoloji bölümleri pişman olmamak için 2 yıllık oku işini eline al derim.

Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin doğrularıyla ya da yanlışlarıyla bu hayat senin hayatın. Eğer ailen elinden tutup seni okula yazdırmayacaksa bunu kendin halledebiliyorsan o halde hiç durma yap😉

Haklısınız zaten bu gerçeği kabullendim bir şeyleri kendim değiştirmek zorundayım belki bir iki sene geç olur ama olmamasından daha iyi.

Kesinlikle hocam 18 olduğun an sana hiçbir şey deme hakkı yok. Anca dışarıdan mobbing yapabilir.
Aynı zamanda kendini ingilizcede de geliştirebilirsin. Yurtdışı düşünürsen başvurabilirsin buda farklı bir yol bazı ülkeler Türkler'e çalışma izni veriyor.

Son düzenleme:
Hocam dil öğrenmek gerçekte işe yarıyor mu?

Şey aslında sosyallik açısından iyi oluyor, benim İspanyol sevgilim vardı birkaç da arkadaş edinmiştim yurt dışından. Ayrı olarak yurt dışına gitme fırsatı olur belki bir gün. Ufaktan öğrenmeye çalışın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dil öğrenmek gerçekte işe yarıyor mu?

Yarar tabii belki yurt dışında bir yerde çalışacak hem dil bilmek genel kültür ünü arttırır çok önemli bir şey dil öğrenmek zaten İngilizce Almanca İspanyolca öğrenmek yetiyor sanırsam. Eksik illa vardır aklıma gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı