Ailem yüksek not için zorluyor

Çalışıp çabalamaya rağmen olmuyorsa elden bir şey gelmez. Şimdi kendimizi yalan söyleyerek kandırmayalım, 1-2 gün çalışma ile vahiy inecek değil.

Ayn doğru diyor. Vallahi artık sizin keyfinize bağlı. Bunları yaşamak istemiyorsan 2 seçenek sundum. Seç yani öyle anne baba gözüne girmek için sürekli düzenli çalışma yapman lazım. Bak ben anlemel anlaştım. Lise 1 de en baba en iyi PC veya lpatop alacaklar. Nasıl yaptım. Beyinle bilekle düzenli çalışarak artık karar senin. Yanlışmı söylüyorum?

Takmayın çoğu Türk ailesi öyle. Siz derslerinize önem verin yeter. Beni yanlış anlamayın ama son gün YouTube aracılığıyla çalışılıp 70 üstü kolaylıkla alınır.

Maalesef 9 sınır 10'dan sonra sayısal derslerde pek işlemiyor o artık. Öğrendiyse de genellikle yarım yamalak olur. Ortaokulsa bilemeyeceğim tabii.

Ortaokul. Aslında en zorlandığı kısım hocanın bir konuyu sadece 1 gün anlatması. Önerilerinizi göz önünde bulunduraağım. Sağ olun.
ama ortaokul da biraz daha okula göre değişiyor .

Maalesef 9 sınır 10'dan sonra sayısal derslerde pek işlemiyor o artık. Öğrendiyse de genellikle yarım yamalak olur. Ortaokulsa bilemeyeceğim tabii.

Ş-şey 10. sınıfım hocalarımız o kadar iyi değil dersi derste dinlerim yazılıdan önce videomu açar sorumu çözerim sınava girerim. Geçen dönem aynı taktikle 91 ortalama yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı