Gerald_Emo
Hectopat
Daha fazla
Bir iş öğrensen? 3-4 yılda işi öğrensen sana para vermeye başlar geliştiğin için sonuçta çıraklıktan kalfalığa çıkarsın o sürede. Biriktirdiğin para ile de gelecekte dükkan açarsın. Boşuna umut perilerini çağırma yurt dışı diye bir şey yok. Aileninde yanında dinci görün demeyeceğim ama yansıtma dinsizliğini.
Benim aslında yurt dışına çıkma istememin sebebi oradaki refah seviyesi daha iyi insan gibi yaşadığını hissediyorsun orada da seni köle gibi çalıştırırlar ama ona göre iyi para verirler burada köle gibi çalışırsın asgari ücret veya daha altını verirler insan hakları var direk biri bir şey yaptığında şikayet edip cezasını çekebiliyor hayatın daha çok güvende Türkiye'ye kıyasla burada dışarı çıktığında bir kişinin seni öldürme ihtimali yüksek. Maddi açıdan kendimi geliştirdikten sonra kendim gibi dinsiz birisini bulup evlenmek istiyorum Türkiye de karşı cins kişiler ilgilimi çekmiyor ve muhabbetimizi ilerletince samimi olunca dinsizliğimi öğrenince mesafe katıyorlar bana yurt dışında ister dindar ol ister dinsiz ol herkes ticaretini de arkadaşlığını da kuruyor.