Ailemden bilgisayar istemeli miyim?

Babam programlamayla ilgilendiğimi biliyor zaten, o da destekliyor ama IDE kastı diye direkt görev yöneticisini açıp oyunları siliyor. Bilgisayar çok doluymuş sözde. 😀

LGS 2021'e pek çalışmamıştım, 350 civarı bir şey almıştım. Pişman mısın dersen pişmanım ama şu saatten sonra yapacak pek bir şey yok.
Ben de 333 aldim pisman degilim ben de calismadim 8. sinif full kod yazdim. LGS o kadar onemsenilecek bir sinav degil bana gore. Babana da oyunlarin acik olmadigi icin oyunlarin kastirmadigini soyleyebilirsin. Isten zevk aliyorsan freelance calisip bunu paraya donusturebilirsin. Bilgisayarin HDD ile calisiyorsa SSD icin para biriktir en azindan sistem biraz rahatlar sonra freelance calismaya basla. Umarim basarili olursun.

Kendine bir hedef koy. Onu yaptığında bilgisayarı hak ettiğini düşünüp ailenden istersin.
Bak bu belki işe yarar, sağ olasın.

Ben de 333 aldim pisman degilim ben de calismadim 8. sinif full kod yazdim. LGS o kadar onemsenilecek bir sinav degil bana gore. Babana da oyunlarin acik olmadigi icin oyunlarin kastirmadigini soyleyebilirsin. Isten zevk aliyorsan freelance calisip bunu paraya donusturebilirsin. Bilgisayarin HDD ile calisiyorsa SSD icin para biriktir en azindan sistem biraz rahatlar sonra freelance calismaya basla. Umarim basarili olursun.
Freelance vaktim yok, artı olarak büyük sorumluluk ister. Eğer yeni sistem alamazsam dediğin gibi laptopu upgrade edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı