Aileme Bir Şey Aldırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zor be senin işinde, yaz diyorum gece gündüz test çözeyim misal 2 günde 2000 soru alın bu kadar soru yaptım diyeceğim, olacak olanı biliyorum. ''Sen okuyacaksın, bize mi çözdün''

Zor be senin işinde, yaz diyorum gece gündüz test çözeyim misal 2 günde 2000 soru alın bu kadar soru yaptım diyeceğim, olacak olanı biliyorum. ''Sen okuyacaksın, bize mi çözdün''
Aynen bana da ne yaparsan kendine diyorlardı. Haklılar aslında.

Haklılarda bir ümit işte sanırım çözüm bulamayacağız, fikir üretelim, dünyayı mı kurtarsam acaba?

Unut sen o xboxu alma zaten iyi lise iyi üniversitedir . Üniversitede xbxox 2 alırsın N'apalım kaderimiz bu şimdi konsol zor.

Haklılarda bir ümit işte sanırım çözüm bulamayacağız, fikir üretelim, dünyayı mı kurtarsam acaba?
Microsoftu hack'le . Seni işe alsınlar orada bir şeyler yaparsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor ama bu son 2 senem, sonra lise yatılı, sonra üniversitede yatılı olursa, sonra iş hayatı ehh

İstemem istemesinede oyun videoları ve arkadaşlarımın anlattıkları [bariz kıskançlık] insan istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…