P
pusat57
Ziyaretçi
Hiç tavsiye etmem okumadım pişmanım. PC seni kurtarmaz. Ben şu an teksitil'de çalışıyorum. Şimdi ki kafam olsa SBS'den 500 alırdım. Açık okuldan devam etmeye çalışıyorum.Bazen sadece pusat57 olmak istersin![]()
Hiç tavsiye etmem okumadım pişmanım. PC seni kurtarmaz. Ben şu an teksitil'de çalışıyorum. Şimdi ki kafam olsa SBS'den 500 alırdım. Açık okuldan devam etmeye çalışıyorum.Bazen sadece pusat57 olmak istersin![]()
Amin cümlemize.Allah yardımcı olsun...
Zor be senin işinde, yaz diyorum gece gündüz test çözeyim misal 2 günde 2000 soru alın bu kadar soru yaptım diyeceğim, olacak olanı biliyorum. ''Sen okuyacaksın, bize mi çözdün''![]()
Aynen bana da ne yaparsan kendine diyorlardı. Haklılar aslında.Zor be senin işinde, yaz diyorum gece gündüz test çözeyim misal 2 günde 2000 soru alın bu kadar soru yaptım diyeceğim, olacak olanı biliyorum. ''Sen okuyacaksın, bize mi çözdün''![]()
Microsoftu hack'le . Seni işe alsınlar orada bir şeyler yaparsınHaklılarda bir ümit iştesanırım çözüm bulamayacağız, fikir üretelim, dünyayı mı kurtarsam acaba?
uyumadan iş yapacaksın diye bir şey yok. Gerçi şimdi aldıgın zevki o zaman alır mısın bilinmezZor ama bu son 2 senem, sonra lise yatılı, sonra üniversitede yatılı olursa, sonra iş hayatı ehh![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.