Aileme kendimi nasıl kanıtlarım?

canbeyxd

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2020
Mesajlar
758
Çözümler
6
Sürekli hiçbir şey olamayacaksın gibi söylemlere maruz kalıyorum kendimi nasıl kanıtlarım? Müziğe ve bilgisayara ilgim var, az cok biliyorum sqlmap gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ailene veya herhangi birine kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Kendin ol yeter. Kendin ol derken karakter ve kişilik gelişimine katkı sağlayacak, ilerde olmayı düşlediğin kişi olmanı sağlayacak, gerekli bilimsel ve kültürel yatırımları yaparak ilerlemelisin. İlerde çöp toplayıcı olacağım söylemi bile bir hedef, bir idealdir. Önemli olan sevdiğin işi ona değer katarak yapıyor olmak ve hoşlandığın, mutlu olduğun bir hayat yaşatmaktır. Bunun içinde bilgili, kültürlü, Erdemli bir insan olmak gerek. Ailenin sana karşı olan söylemlerine de kafayı takma. Bırak Onlar acınası ve cehalet kokan küçük dünyalarında yaşamaya devam etsinler. Bir düş kur ve tüm gücünle o düşün peşine düş.
 
Yaşına bağlı olarak senden kendini kanıtlamanı istiyorlarsa hata yapıyorlar zaten.
25 yaşına gelmişsindir bir baltaya sap olamamışsındır anlarım ama 15-16 yaşındaki birinden beklenmesi gereken tek şey derslerine çalışması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı