Ailemi PC almaya ikna edemiyorum

• Konuyu başlatan rilou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 16.032
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Bilgisayarım berbat ötesi bir laptop. CS:GO'yu 50 FPS zorluyor sadece. Ailemi ikna edemiyorum PC toplama konusunda .Derslerim de çok iyi. Nasıl ikna edeceğim aile mi? Diyorlar ki:"Üniversiteye kadar yeni bilgisayar yok." Sadece sınırlı oyun oynayabiliyorum: LOL(kötü oynuyorum),Minecraft, trading card oyunları, emulatörler, Zula, Roblox vs. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım berbat ötesi bir laptop. CS:GO'yu 50 FPS zorluyor sadece. Ailemi ikna edemiyorum PC toplama konusunda .Derslerim de çok iyi. Nasıl ikna edeceğim aile mi? Diyorlar ki:"Üniversiteye kadar yeni bilgisayar yok." Sadece sınırlı oyun oynayabiliyorum: LOL(kötü oynuyorum),Minecraft, trading card oyunları, emulatörler, Zula, roblox vs. .

Benimde aynıydı durumum 4 yıldır aynı laptop u kullanıyorum babamı karşıma aldım ve konuştum baba zaten lisedeyim bilişimi seçecegim o zaman mecburen alacaksın şimdiden al kurtul dedim ikna oldu :D.

Ailenin maddi durumu çok iyi olmayabilir. Kimse kendini kandırmasın ama bilgisayar gelince illa ders konusunda salıyoruz. Ben ders konusunda hep salınıktım ama :)

Üstlerine gitme ve ihtiyacın olduğunu araya sıkıştır, üstlerine gidersen kötü sonuçlar doğabilir ve kızıp hiç almayabilirler. Yaşınız kaçtı?

Benimde aynıydı durumum 4 yıldır aynı laptop u kullanıyorum babamı karşıma aldım ve konuştum baba zaten lisedeyim bilişimi seçecegim o zaman mecburen alacaksın şimdiden al kurtul dedim ikna oldu :D.

Kaça gidiyorsun?

6. sınıda. Bilgisayarda sadece hafta sonları ve tatillerde aşırıya kaçarak oynuyorum. Ortalamam hiç 98'den düşmedi ve benden daha fazlasını istiyorlar.

Harçlık biriktiriyor musun?

Şu an elimde 2 çöp PC var biri masaüstü ve babamın eski iş yerinde kullanıyordu. İkisini satıp üstüne de harçılığımda biraz ekleyerek bir PC almayı düşünüyorum.

Şuan lise 3'üm babam bilgisiyar almama izin vermiyordu, yazın çalıştım 9.sınıfta yine izin vermedi aynı zamanda para da biriktiriyordum. 10. Sınıfta biriktirdiğim parayla alacaktım yine izin vermedi, param da iyice katlandı bu sene alıyorum inşallah sende paranı biriktir al direk kendin.

Ben 8'e gidiyorum. Derslerim, denemelerim çok iyi şükür. Aileme şu online eğitim olayını bahane ettim bilgisayarım olmadığı için topladılar. Bir kere alacağız iyi olsun deyip de iyi bir şey topladık. Belki denersen seninkilere de tutar bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı