Ailemi Steam'e Güvendiremiyorum

İninal Kart'a kızacaklarını sanmam, ücreti 5 lira. Kartın üzerinde herhangi bir isim yazmayacak, sadece kart numarası olacak. Karta yükleme yapacaksın kullanacaksın ve bitecek.

Konuyu tekrardan dirilttim çünkü aynı sorunu şimdide yaşıyorum. Yaz indirimleri var ve ben CS:GO almak istiyorum fakat izin vermiyorlar. Karta da izin vermiyorlar. Yorum okuyorum ama boş... İndirimler bitmeden almak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu kadar panik yapmanıza gerek yok, para yatırmak çok kolay. Kimseye söylemeden gizlice sistem toplamış bir kişi olarak söylüyorum bunu. :tırnak: Mobil ödeme sistemini kullanabilirsin.

İninal kartın bir kredi kartı olmadığını ön ödemeli bir kart olduğunu söyleyin. Ne kadar izin verirlerse o kadar yükleyebileceğini ve aldığın her şeyi kontrol edebileceklerini belirt. Bunu anlatırken hiç bir zaman sesini yükseltme, gülümsemeye devam et.

İninal kartın bir kredi kartı olmadığını ön ödemeli bir kart olduğunu söyleyin. Ne kadar izin verirlerse o kadar yükleyebileceğini ve aldığın her şeyi kontrol edebileceklerini belirt. Bunu anlatırken hiç bir zaman sesini yükseltme, gülümsemeye devam et.
Kardeşim, dediklerinin hepsini yaptım ama yine izin vermiyorlar zaten az önce bir ton azar işittim.
Güncelleme: Arkadaşlar gelişme var galiba şu anda ikna ettim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı