Ailemi sütün yararlı olduğuna inandıramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

himen550

Hectopat
Daha fazla  
Süt merakım var ve süt içmeyi seven biriyim.

Yılan sütü dahi olsa içecek bir mideye sahibim.
TV'de ticaret için sütün fazlası zararlı yerine, süt zararlı reklamı yapan paylanço, paralı trol doktorlar dolup taşıyor.
Basit bir konuyu büyütme amacım aynı evi paylaşıyor olmamiz.
Süt yararlı olduğunu ispatlamamin bir yolu var mı?
Sizin de böyle takıntılı olduğunuz konulara açığım.
Bir tek ben olamam sanırım.

Süt içmek çok zararlı demekten ziyade gerek yok desek daha doğru olur. Kalsiyum mu istiyorsun? Git susam ye. Hiçbir canlı yavruluk dönemi bittikten sonra süt içmez. Bu bile doğada rastlayabileceğiniz gayet basit bir kanıt.

Oyun bunlar hocam işte.

Doktorların büyük çoğunluğu sütün bir yararı olmadığı gibi zararları olduğunu söyler örnek bir video bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Başta çocuklar ve gençler, doğurganlık çağındaki kadınlar ve yaşlılar olmak üzere tüm yaş grubundaki bireylerin süt ve ürünlerini her gün tüketmesi gerekmektedir." Türkiye Beslenme Rehberi TÜBER 2015.

Kamu Spotu: Pastörize edilmemiş sütün, hastalıklara sebep olabildiğini unutmayın. (İngilizce biliyorsanız ek bilgi almak için: link)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…