Ailemin beni zorla sünnet ettirmesinin acısını halen çekiyorum

BlackArch

Hectopat
Ben çocukken ailem karşı koyacak güçte olmadığım için vücudumu istismar ederek geri dönüşü olmayan bu saçma ameliyatı yaptırdı. Üstelik sünnetçi de yanlış kestiği için şu an hala dikiş izleri ve yaralar duruyor + kanama oluyor. 15 yıl önce oldum beni sünnet eden doktora dava açabilir miyim? Yararı var diyeceklere peşinen söyleyeyim Japonya'da kimse sünnet olmuyor ve dünyanın en sağlıklı milleti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun doktor olduğundan emin misiniz? Ayrıca 15 yıl önceki sünnetçinizi nasıl bulacaksınız?

Eminim çünkü özel bir hastanede lokal anestezi ile olmuştum. Hastaneye yakınım ama doktor orada mıdır sanmıyorum.
Doktoru nereden bulacaksın yahu? 15 sene geçmiş aradan.
Bir bulsam varya , bu geri dönüşü olmayan ameliyatla geleceğimi mahvettiği için ona çektireceğim var.

Aradan 15 sene geçmiş dostum. Bulacağını sanmam. Ek olarak sünnet edilmeyi ben de saçma buluyorum. Edenlere de tabii ki bir şey demem ama bana göre saçma.

Ben çocukken ailem karşı koyacak güçte olmadığım için vücudumu istismar ederek geri dönüşü olmayan bu saçma ameliyatı yaptırdı. Üstelik sünnetçi de yanlış kestiği için şu an hala dikiş izleri ve yaralar duruyor + kanama oluyor. 15 yıl önce oldum beni sünnet eden doktora dava açabilir miyim? Yararı var diyeceklere peşinen söyleyeyim Japonya'da kimse sünnet olmuyor ve dünyanın en sağlıklı milleti.
Dostum sanırım bir çeşit garip bir ergenlik krizi yaşıyorsun doktor sadece işini yapıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı