- Makaleler
- 42
Günde sadece 2 saat teknolojik aletlerle ilgilenme sınırı nedir kalan sürede taş mı yontuyorsunuz?
Günde sadece 2 saat teknolojik aletlerle ilgilenme sınırı nedir kalan sürede taş mı yontuyorsunuz?
Biliyorum iyi yerlere gelmemi istiyorlar fakat böyle baskı uygulayınca zaten yaptığım şeyleri de bırakasın geliyor.
Dostum aileler yeni nesil aletleri birer tost makinesinden farklı goruyor ama sana bir tavsiyem daha var belliki PC kullanmayı seven birisin ve PC uzerine mesleklere ilgin olsun ailenede bu tur meslekler oldugunu sole onlaraı ikna et ve onlar zaten gonul rahatlıgıyla izin verirler ama sakın izin verdiler diye o ilgini kaybetme onları kandırdıgını sanarlar.
İnternete o Derslere Yonelik Konular var o sitelerden birine gir ve ailenle birlikte izle Ailene Sadece Kagıt ile Bilgisayar Kullanmayı Ögrenemiyicegini gosterIlgim var. Özellikle bilgisayar mühendisliğine ilgiliyim. Fakat bu yolda dersten başka bir şey göremiyorum.
8 Saat aralıksız oynamam zaten. Tek oturuşta taş catlasın 3 saat. Günde maximum 8 saat.
Kediyle ilgileniyorum. Sonu genelde benim yara alıp savaştan çekilmemle bitiyor.
Dostlar ben 16 yaşında lise 2'ye gidiyorum. Gün içinde dersleri eksiksiz yapıyorum. Fakat günde sadece 2 saat oynamama izin veriyorlar. Oynamaktan kastım teknoloji aletlerle ilgilenmek. Ki haliyle bu süre bana çok az geliyor. Ve bu durum cidden çok sınırımı bozuyor. Neden böyle diye sorduğumdaysa bilgisayarım başından kalkmayıp başka hiçbir şey yapmamammış. Öyle aşırı dah a da oynamıyorum. Günde 6 saat taş catlasın 8 saat oynarım. Ondan sonra başım ağrır oyundan kalkarım. Ki araya dersler de giriyor bu sürede.
Ve evet asosyal sayılırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.