Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten insanların fikirlerine saygı duyup duymaman pp sine bağlı bir durum mu ? Evet görünen o ki öyle. İşte buna üzülürüm.

Arkadaş orada parayla yediği yemeğin 7 yıl önce olduğundan bahsetmiş biz demiyoruz ki ailesi her gün 20 lira verip çocuğu şımartsın

100 kere dememe rağmen anlamıyorsun. Bak canım kardeşim. Ailen için para önemli değil. İstersen senin paranla alınsın istersen başkası alsın. Seni kötü etkileyeceğini biliyorlar telefon yada konsol alınmasının.

Ekonomi özgürlüğü diye bir şey var kendi kazandığın parayı istediğin gibi harcama hakkına sahipsin!

Başka bir yorumda @cemillothbrok isimli kişiye gofret olayını arguman olarak sunma diyen siz seni kötü etkileyecek şeyler almak istemiyorlardır diyosunuz ama kesinlikle haklısınız zaten ben 3 günde 1 gofret yedim şu an kanserim sizin gibi insanların anlayışına bayılıyorum zaten.

Bende LGS'de iyi bir puan yapmadım şuan ortalama ile alan bir lisedeyim. Şuan yazılım ile ilgileniyorum ve geleceğimden çok umutluyum. Bir PC ile (Kontrollü olmak şartıyla) kimsenin hayatı bitmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…