Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gofreti yazmadım fark ettiysen telefon ve konsol dedim. Gofret almama sebeplerini ise belirttim. Dönüp okuyabilirsin.

Kankam bak olayı algılayacak beyine sahip olduğuna eminim biraz daha dikkatli oku bir gofret almak LGS'yi kötü etkiler mi etkilemez mi?

Yazını tam okumadım fakat yüksek ihtimal ile "biz bu şekilde başarılı olduk, çocuğunuzda başarılı olmalı" diye düşünüyorlar. Sonuç olarak onlar senin ailen, kötülüğün için bir şey yapmak için uğraşmazlar.

LGS her şey değildir.

Aslında babasının ailesindede sorun varmış bir gofret alamamak nedir 3-4 günde tatlı niyetine bir gofret hepimiz yiyoruz ve bu anormal bir şey değil ama ailesi izin vermiyor en son sipariş ettikleri yemek 7 yıl önceymiş o yemeği yerken de çok pahalı vs. Kelimeler kurmuşlar gelirleri 12K olmasına rağmen.

Şu anda ebeveynlerinin fikrini değiştiremezsin. Karşı gelirsen çok büyük tepki alırsın. LGS'den iyi puan getirirsen belki gevşerler biraz. Onun dışında nihai çözüm 18'ine gelene kadar sabretmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…