Ailemin cimriliğinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyafet kısmını çok abartmışlar, ne diyeyim çekeceksiniz, artık bir şey değiştirilmez.
Sürekli "LGS tek defa ama üniversite sınavına istediğin kadar girebilirsin. Lisede iken istediğin kadar oyna, karışan yok" falan diyorlar.
Üzülerek söylüyorum, lisede de YKS diye kafanıza sokacaklar.

Burada konun PC ve konsol.

Bir çocuk 1-2 lira ile şımarıcak ise çocuğu hapis e atmak mantıklı.

Anlar mısın artık dediği mi? Para miktarı fark etmeksizin her dediği yapılan bir çocuk şımarır. Olay para bile olamayabilir.

Yukarıdaki ile aynı.

Yine konun telefon ve konsol.

Şu anda ebeveynlerinin fikrini değiştiremezsin. Karşı gelirsen çok büyük tepki alırsın. LGS'den iyi puan getirirsen belki gevşerler biraz. Onun dışında nihai çözüm 18'ine gelene kadar sabretmek.

Hiçbir tepki almaz ailesi bir gofrete bile izin vermiyecek kadar"cimri" ama ailesi çocuğun rahat ve güzel yaşaması için hem isteklerini hem de ihtiyaçlarını yerine getirmeli 3-4 günde bir tatlı niyetine gofret yemek bir ihtiyaçtır.
Burada konun PC ve konsol.

Bir çocuk 1-2 lira ile şımarıcak ise çocuğu hapis e atmak mantıklı.

Yukarıdaki ile aynı.

Yine konun telefon ve konsol.
@qelos işte benim anlatmaya çalıştığımı özetlemiş

LGS o kadar önemli bir şey değil lisede ders çalıştıktan sonra her üniversiteye girebilirsin.

Evet her şeydir. İmam hatip lisesine gidip doktor tanıdığınız var mı?
Ben ortalaması 90 üstü olanları alan bir liseye gidiyorum ve evet düz lise. Artık şunu anlayın LGS her şey değildir. OBP'sini yüksek tutup iyi okullara gidebilir. Benim gittiğim okulda sadece 3 şube açıldı. (A, B ve C) Sınıfımda 24 kişinin OBP'si 100. Şu an internet üzerinden azda olsa para kazanıyorum. Yazılımla ilgilendiğimi söyledim zaten. Yani artık şu kafanızdan bir an önce çıkmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi gofreti geçtim, kafe olayı peki? Ben arkadaşlarımla çokça kafeye giden bir insanım. Aslında, şu virüs nedeniyle şuan daha çok PC oynuyoruz da... Hani niye be?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…