Ailenin İstemediği Arkadaşlardan Ayrılmak

urkahriman

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben Uğur. Annem ve babam 2 gün önce birkaç arkadaşımla görüşmememi istedi. Bende ayrılmak istiyorum ama onları kırmadan nasıl diyebilirim? Ve ayrıca bana kötülük yapan bir arkadaşım var ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da pire gibi bana yapışmış durumda. Beni çıkarları için kullanıyor. Ben ayrılmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam çıkarları için kullanan arkadaşını kırıp, kırmama konusunda hiç düşünme bile bence direk yüzüne söyle daha fazla seninle takılmak istemiyorum diye. Diğer arkadaşların içinde hayatımda bazı değişilikler yapmaya karar verdim bundan dolayı diyebilirsiniz. Ama her türlü az da olsa kalpleri kırılır.

Karşındaki insanlara gerektiğinde açık sözlü, ciddi ve mesafeli davranırsan seni çıkarları uğruna kullanmalarına izin vermemiş olursun. Sana kötülük yapıldığı sürece açıklama yapmana gerek yok. Direkt olarak konuşmayı kesebilirsin. Kırılacaklarını düşündüğün sürece kırılmaya devam edersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı