Ailesi zengin olmadan başarılı ve mutlu olabilen var mı?

Hocam böyle yaşayarak kendi hayatınızı karartmışsınız evet doğdunuz yeri siz seçmiyorsunuz zengin,fakir olmayı herhalde zengin olamam diye hayatınızda hiç azimli olmadınız azimli olsaydınız şuan zengindiniz azim olduktan sonra neden olmasın?

Bu devirde her şey para. Param olmadığı için sefil bir gençlik geçirdim. Kız arkadaşım bile olmadı. Keşke doğmasaydım diyorum her gün. Lütfen paranız yoksa çocuk yapıp hayatı ona zindan etmeyin. Aranızda fakir olarak doğup iyi bir eğitim alan, kariyer yapan var mı?

Küçükken mahallede yaşayıp, büyüyünce villada oturup 7 yaşında ki çocuğuna İphone 11 alanı gördüm.

O ailesi zengin dediğin kişilerin dedesi ya da babası zamanında çalışmış belki de zor zamanlar geçirmiş ama başarmış olan kişiler. Yani evet var.
Konu sahibine gelirsek elbette her konuda olduğu gibi istisnalar vardır, yani güçlüklerle zengin olanlar oluyor. Ancak sizin düşünme tarzınız tuhaf. Yani o kadar geriye gidersek sonu gelmez.

Konu sahibine gelirsek elbette her konuda olduğu gibi istisnalar vardır, yani güçlüklerle zengin olanlar oluyor. Ancak sizin düşünme tarzınız tuhaf. Yani o kadar geriye gidersek sonu gelmez.
Adam fakir ama başarılı olmuş maddi durumunu düzeltmiş kişiler var mı dedi. Bende cevabını verdim bir sorun göremiyorum. Şuanda ki zenginler ya da dedesi, babası anadan doğma zengin değildi. Bir şekilde başardı ve zengin oldu.

Adam fakir ama başarılı olmuş maddi durumunu düzeltmiş kişiler var mı dedi. Bende cevabını verdim bir sorun göremiyorum. Şuanda ki zenginler ya da dedesi, babası anadan doğma zengin değildi. Bir şekilde başardı ve zengin oldu.

Hocam kimse zengin veya fakir doğmayı seçemiyor ama geri kalan hayatında azimli olursa her türlü başarıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı