Aileye kendini beğendirememek

Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Ne yapsam beğendiremiyorum kendimi, akademik anlamda hiçbir zaman başarısız olmadım.
Ne dedilerse yaptım, babam her zaman gurur duydu benim arkamda durdu ancak boşanma olaylarından dolayı annem ile kalıyorum.
Annem hiçbir zaman notlarımı tebrik etmedi, ne yapsam beğendim demedi, ancak çok kötü yapmışsın gibi şeyler de demedi.
Hiç baskı yapmadı, ne istersem aldı ancak asla ve asla inanmıyor bana.
Güvenmiyor, inanmıyor, ben ona bir şeyi kanıtlamadıkça suçu her zaman bende görüyor.
Geçenlerde kredi kartı kayboldu, suçu bana attı sen kaybettin diye.
Kanıtlayıp onun kaybettiğini söyledim, yine de geçiştirdi insanlık hali diye.
Matematikte 2 tane eksik konum vardı, ben de bunları tekrar etmek için eve geldim, gerçekten ders çalışacağım.
Ancak annem telefonda yine olay çıkardı, yok sürekli devamsızlık yapıyorsun, yok sınıfta kalırsan ben karışmam, bin bir türlü olay çıkardı.
Ne ders çalışmaya zevkim kalıyor, ne konuşabiliyorum, konuşmaya çalışsam dinlemiyor.
Ne yaparsam yapayım kendimi beğendiremiyorum, bir türlü güvenmiyor, inanmıyor, ne yapacağım?
Büyüklerimin tavsiyelerini istiyorum, tecrübeli kişilerin yardımlarına ihtiyacım var.

Ne yapsam beğendiremiyorum kendimi, akademik anlamda hiçbir zaman başarısız olmadım.
Ne dedilerse yaptım, babam her zaman gurur duydu benim arkamda durdu ancak boşanma olaylarından dolayı annem ile kalıyorum.
Annem hiçbir zaman notlarımı tebrik etmedi, ne yapsam beğendim demedi, ancak çok kötü yapmışsın gibi şeyler de demedi.
Hiç baskı yapmadı, ne istersem aldı ancak asla ve asla inanmıyor bana.
Güvenmiyor, inanmıyor, ben ona bir şeyi kanıtlamadıkça suçu her zaman bende görüyor.
Geçenlerde kredi kartı kayboldu, suçu bana attı sen kaybettin diye.
Kanıtlayıp onun kaybettiğini söyledim, yine de geçiştirdi insanlık hali diye.
Matematikte 2 tane eksik konum vardı, ben de bunları tekrar etmek için eve geldim, gerçekten ders çalışacağım.
Ancak annem telefonda yine olay çıkardı, yok sürekli devamsızlık yapıyorsun, yok sınıfta kalırsan ben karışmam, bin bir türlü olay çıkardı.
Ne ders çalışmaya zevkim kalıyor, ne konuşabiliyorum, konuşmaya çalışsam dinlemiyor.
Ne yaparsam yapayım kendimi beğendiremiyorum, bir türlü güvenmiyor, inanmıyor, ne yapacağım?
Büyüklerimin tavsiyelerini istiyorum, tecrübeli kişilerin yardımlarına ihtiyacım var.

Her 17 18 yaş erkek kızların yaşadığı durum tek çaren sabredip üniversite bahanesiyle evden uzaklaşıp hayatını kendin kurman ailenin maddi durumu kötü değil yüksek ihtimal o yüzden rahatsın bir yerden sonra zaten artık hiç uğraşasın gelmeyecek ne annenle ne babanla laf dalaşına girmeyeceksin her dediklerine he he deyip geçeceksin 18'den sonra da zaten kendi hayatın başlıyor sonrası gelir kısaca bunlar kısa süreli şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı