Aileye bilgisayar aldırmak

• Konuyu başlatan Silinen üye 275377
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 4.744
Ailenin durumu var ise alırlar ama durumları yoksa baskı yapmanın bir mantığı yok, kendin çalış kazan ve al bilgisayarını.

Söylemesi kolay 6 bin TL kendim çalıştım bilgisayar alacaktım sen alma çar çur edersin dediler paramı alıp yediler paramı sorunca da borcumuz vardı dediler.

Söylemesi kolay 6 bin TL kendim çalıştım bilgisayar alacaktım sen alma çar çur edersin dediler paramı alıp yediler paramı sorunca da borcumuz vardı dediler.

Babam 40 TL' mi aldı diye bayramda aldığım parayı bile vermiyorum 8 yıldır.
Öyle bir şey yapsa boğazıma dayar bıçağı çıkar l*n paramı derdim.
(Ya da açlık grevine girerdim.)
Daha sonra anneme emanet ettiğim çeyrek altını yuttu diye telefon aldırdım. ( babam 800 TL ucuz bir model almak istiyordu. Ben de çıkar çeyreği onu alalım dedi. Mırın kırın etti 2K lığı aldırdım. Ondan sonra paramı hep tam verir.) (aç bir çocuk gözüyle bakmayın lütfen, ben babamın sadece okul dönemi ve haftanın 5 günü verdiği 1 Tl'eri biriktirerek aldım. Şu an 2 k ziynet eşyam var ama babam 40 TL'em var sanıyor. Bu işlerde susacaksın.)

Parası varsa alır. Yoksa alamaz çok zorlamamak lazım.

Babam 40 TL' mi aldı diye bayramda aldığım parayı bile vermiyorum 8 yıldır.
Öyle bir şey yapsa boğazıma dayar bıçağı çıkar l*n paramı derdim.
(Ya da açlık grevine girerdim.)
Daha sonra anneme emanet ettiğim çeyrek altını yuttu diye telefon aldırdım. ( babam 800 TL ucuz bir model almak istiyordu. Ben de çıkar çeyreği onu alalım dedi. Mırın kırın etti 2K lığı aldırdım. Ondan sonra paramı hep tam verir.) (aç bir çocuk gözüyle bakmayın lütfen, ben babamın sadece okul dönemi ve haftanın 5 günü verdiği 1 Tl'eri biriktirerek aldım. Şu an 2 k ziynet eşyam var ama babam 40 TL'em var sanıyor. Bu işlerde susacaksın.)

Parası varsa alır. Yoksa alamaz çok zorlamamak lazım.
kankam haklısın ama annemin hesabına baktım geçen içinde 50 bin tl var :) ve benim almak istediğim bilgisayar 3000 tl yani bilmiyorum artık gına geldi ekran kartı ısınıyor kasada harici 1 fan var neyse haklısınız sizde

50 bin TL'si olana 3 bin para mı?
Ne diyem...
işte almıyorlar ne gerek var şuanki neyine yetmiyor diyorlarda işlemcim i2 evet evet yanlış duymadın İ2 anakartsa hiç adını duymadığım bir şey ekran kartı desen... diyecek bişey bulamıyorum ya o kadar kötüki bak minecraft oynarım bedwars fln arada canım sıkılır diye girdiğimde eğer discord da seslideysem hem benim hem arkadaşlarımın sesleri kesilir ben ne konuşurum nede duyarım eğer seslide değilsem bilgisayar yavaşlar görev yöneticisinden bakarım anakart %99 zorluyo çıldırcam neyse sinirlenmemeye çalışıyorum iyi günler

Eğer ortaokul veya lise öğrencisiysen almazlar. Üniversiteye kadar bekletecekler. Şayet ben aileme 3 yıldır PC aldırmaya uğraşıyorum, alıyorlar mı dersen hayır almıyorlar. Derslerim konusuna gelecek olursak hep iyi ile çok iyi arasında bir öğrenci oldum. Şuan liseye gidiyorum her sene takdirle geçtim. Hatta geçtiğimiz cuma karne gününde takdir ile onur belgesi de aldım. Ailen benimki gibi bir aileyse gerçekten gerekmedikçe almayacaklar. Ben bu gerçeği anladıktan sonra artık bilgisayar alalım falan demiyorum. Zaten desemde almıyorlar. Ailemin durumu geçen ağustos ayına kadar iyiydi ama şuan ev aldığımız için kredi ödüyoruz. Harçlık konusuna gelirsek de haftada elime 10-15 tl arası bir para geçiyor çünkü öğlen 1 saat kadar yemek arası veriyorlar okulda, evim de okula yakın olunca para vermiyorlar ögle yemeği için. Yani anlayacağın harçlık biriktirerek hayatta sistem toplayamam. Notlar konusunda da çok şey istiyorlar dediklerini yapabilsem profesör olurum. (daha 9. sınıfta günde 3 saat çalışmamı istiyorlar. Telefonu hafta içi yasaklayabiliyorlar falan.) En iyisi yazın çalışmak diye düşünüyorum. Akrabalarıma gidiyorum. Haftada 50 lira veririz, akrabamız değilmisin bedava bile yardım etmen lazım falan diyorlar. Berbere falan gidiyorum iş için haftalık 20 lira veririm diyor. Abi çok az değil mi diyorum. Hiç tecrüben yok sana iş öğreticem burada bir de para mı istiyorsun diyor. Şu saatten sonra sistem toplamak için başka çıkar yol kalmıyor. Bende artık umudumu kestim, evdeki 12 yıllık bilgisayarla internete girebiliyorum onunla idare etmeye çalışıyorum. İnternete girebiliyorum derken bilgisayar 7 dakikada açılıyor, Chrome 5 dakikada açılıyor. Youtubedan videoları 480p 30fps izleyebiliyorum -ona da şükür-. Bilgisayar CS 1.6 kaldırıyor oyun olarak onu oynuyorum. Bilgisayar şuan bozuk HDD'si bozulmuş. 1 aydır geçiştirip yaptırmıyorlar. Oysaki yaptırsalar çok pahalı bir şey değil. Neyse haline şükret diyeyim sana benim durumum da seninki gibi kötü. Napalım meslek sahibi olunca alırım bir bilgisayar. (En erken 8.5 yıl sonra)
Abi çok merak ettim şuan bilgisayarın var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı