Aileye Müslüman Olmadığını Açıklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum bazı şeyleri öğrenmemek daha iyidir. Ailen eğer biraz bile olsun o konuda hassassa bu durumu kendi hayatında onların haberi olmadan yaşananı tavsiye ederim. Çünkü bunu bilmeleri senin kendi yaşantını değiştirmeyecek ama onlar için çok uzun süre kalıcı bir kırgınlık ve üzüntü yaratabilir.

Evet, belirli bir süredir müslüman değilim ve artık açıklama zamanının geldiğini düşünüyorum. Ailedeki herkes makul karşılabilecek olgunlukta fakat annem değil. İncitmeden kırmadan aramızı bozmadan nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Eğer demekte israrcıysan şunu diyebilirsin:
Ben sizin taptıklarınıza tapmam. Siz de benim ibadet ettiğime ibadet edecek değilsiniz.Ben de sizin taptıklarınıza tapacak değilim. Siz de benim ibadet ettiğime, ibadet edecek değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim bana.Bu mantıklı bir cevap olabilir.Ama keşke vazgeçmeseymişsin eğer forumda belirli sınırlar olmasaydı takıldığın yerler ve dinden çıkmana sebep olan aklındaki cevabını bulamadığın soruları cevaplayabilirdim :) Ama Allah dilediğini yoldan çıkartır dilediğini doğru yola sokar değilmi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı