Müslüman mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle kanallar sırf insanı Müslüman yapmak için yalanlar uyduruyor, araştırmak için en doğru yer Kuran.
İslam dinine inanan bir kimsenin, ibadet etmesi ve inancını uygulaması gerekir. Ama ibadet etmeyen bir Müslüman dinden çıkmış olmaz, günahkâr olur. Günah işleyen kimse ise dinden çıkmaz.

Bir âyet-i kerimede,

“Eğer siz yasak edildiğiniz günahların büyüklerinden sakınırsanız, biz de diğer günahlarınızı örter, sizi iyi bir hâle ve tavra sokarız.”1

buyurularak, mü’minin ebedî saâdeti kazanabilmesi için, farzları yerine getirmenin yanı sıra büyük günahlardan da sakınması gerektiğine dikkat çekilir.

"Kıyâmet (mahşer) günü, kulun sorgulaması namazdan başlayacaktır. Eğer, beş vakit namazı tamam ise, felâha (Cennet'e) kavuşacak, namazı noksan ise hâb-ü hüsranda (cehennemde) kalacaktır."

Böyle kanallar sırf insanı Müslüman yapmak için yalanlar uyduruyor, araştırmak için en doğru yer Kuran.

"Kıyâmet (mahşer) günü, kulun sorgulaması namazdan başlayacaktır. Eğer, beş vakit namazı tamam ise, felâha (Cennet'e) kavuşacak, namazı noksan ise hâb-ü hüsranda (cehennemde) kalacaktır."
Hocam, zaten tavsiye etmiyorum dedim. Düzenleme yaptım teşekkürler bilgi için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı