- Katılım
- 31 Aralık 2018
- Mesajlar
- 4.231
- Çözümler
- 23
Asıl senin derdin ne? Yazdığın kanallar tamamen saçmalık ve çocuğu yanlış yönlendiriyorsun.
Neyin saçmalığından bahsediyorsun ayrıca yanlış falan yonlendirmiyorum, olay çıkartma bana burada.
Asıl senin derdin ne? Yazdığın kanallar tamamen saçmalık ve çocuğu yanlış yönlendiriyorsun.
Eziklik kompleksin iyiymişNeyin saçmalığından bahsediyorsun ayrıca yanlış falan yonlendirmiyorum, olay çıkartma bana burada.
3 Atayist vs 1 müslüman.
İşine bak hadi.Eziklik kompleksin iyiymişNeyse senle uğraşamam, iyi forumlar.
Böyle kanallar sırf insanı Müslüman yapmak için yalanlar uyduruyor, araştırmak için en doğru yer Kuran.Hayalhanem
"Kıyâmet (mahşer) günü, kulun sorgulaması namazdan başlayacaktır. Eğer, beş vakit namazı tamam ise, felâha (Cennet'e) kavuşacak, namazı noksan ise hâb-ü hüsranda (cehennemde) kalacaktır."İslam dinine inanan bir kimsenin, ibadet etmesi ve inancını uygulaması gerekir. Ama ibadet etmeyen bir Müslüman dinden çıkmış olmaz, günahkâr olur. Günah işleyen kimse ise dinden çıkmaz.
Bir âyet-i kerimede,
“Eğer siz yasak edildiğiniz günahların büyüklerinden sakınırsanız, biz de diğer günahlarınızı örter, sizi iyi bir hâle ve tavra sokarız.”1
buyurularak, mü’minin ebedî saâdeti kazanabilmesi için, farzları yerine getirmenin yanı sıra büyük günahlardan da sakınması gerektiğine dikkat çekilir.
![]()
"İnanıyorum, Müslümanım!" dediği halde, ibadet etmeyen kimseler hakkında bilgi verir misiniz? | Sorularla İslamiyet
İslam dinine inanan bir kimsenin ibadet etmesi ve inancını uygulaması gerekir. Ama ibadet etmeyen bir Müslüman dinden çıkmıŠolmaz günahkâr olur. Günah iÅleyen kimse ise dinden çıkmaz. Bir âyet-i kerimede, âEÄer siz yasak edildiÄiniz günahların büyüklerinden sakınırsanız...sorularlaislamiyet.com
Hocam, zaten tavsiye etmiyorum dedim. Düzenleme yaptım teşekkürler bilgi için.Böyle kanallar sırf insanı Müslüman yapmak için yalanlar uyduruyor, araştırmak için en doğru yer Kuran.
"Kıyâmet (mahşer) günü, kulun sorgulaması namazdan başlayacaktır. Eğer, beş vakit namazı tamam ise, felâha (Cennet'e) kavuşacak, namazı noksan ise hâb-ü hüsranda (cehennemde) kalacaktır."
Verdiği kanal çok yanlış. İnsanı dinden soğuturlar. Bu yüzden olay çıktı.Arkadaş YouTube kanalı tavsiyesi yapabilir, ne var bunda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.